onsdag 2 maj 2012

Ute/Inne

Har ägnat förmiddagen åt en massa viktigheter och nu längtar jag uuut! En snabb lunch framför datorn frigör tid till ett gympass på "lunchen" - utomhus. Tror jag springer till lekparken intill för där finns så bra 'utrustning' : ) Kommer kännas konstigt att inte ha kotten med mig!

Jag en tidig helgmorgon i kan det vara oktober då liten ville ut och leka i parken. Upp ur sängen, träningskläderna på direkt, kanske en proteinshake och några mandlar sen gogogo inget sölande (notera brillorna = nyvaken : ) En timme senare har både rejält med lek tillsammans och träning hunnits med och mamman kan duscha och lägga upp fötterna medan liten får käk och mys med utsövda pappan. Perfekt helgförmiddag!

6 kommentarer:

 1. Hade oxå velat köra ett "ute pass" i det fina vädret, men tyvärr så har jag fått problem med pollen, jag kan vara ute men om jag anstränger mej hårdare än en promenad får jag problem. Så tyvärr får jag hålla mej till "inne träning" :/

  SvaraRadera
 2. Strålande sol och värme, uteträning i linne, premiär för i år! :)

  SvaraRadera
 3. Lät som en perfekt morgon :-)
  Det är lätt att tänka att "det är bara gymmet som räknas" men så är det ju verkligen inte. Många bäckar små gäller även i träningen :-)
  Tack för ännu en bra påminnelse!

  SvaraRadera
 4. Nathalie (Nathalie@rings.nu)2 maj 2012 22:25

  Hej. Jag funderar på att byta ut vissa onyttiga mellanmål mot proteinsmoothies. Jag är ute efter att förlora en del fett och bygga muskler så gillar inte gainervarianter. Undrar om du har några tips? Om du har lust att maila tips eller en länk där du redan skrivit om det hade varit jättesnällt.
  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 5. Tänk om jag va lika modig som dig! Jag kan bara tänka på vad alla som går förbi skulle tänka, å att jag skulle se dum ut...

  SvaraRadera
 6. Hej! Kul med uteträning.. Sakta börjar min hjärna vänja sig vid tanken av att träna i en lekpark. Om jag som är van med fria vikter i gym ( men är lite ny där med ) och helst går på pass - vill köra ett pass i lekparken, kan inte du lägga upp ett antal övningar som kör igenom kropp och tips på hur många reps? Haha vore skönt att inte köra på måfå då gör jag mindre, sen glömmer jag övningar - behöver typ skriva en lapp! Men ska pröva :)

  SvaraRadera