tisdag 22 maj 2012

Dagens träning: beröm och band

Idag i gymmet när hantlarna damp i backen efter ett set lutande bröstpress sa en av de två byggargubbarna som var där "oj, stark! nu blev jag imponerad!" Då blev jag glad :-)

Undra om man kan be dem köpa in saker dit? Vill ha sådana där gummiband som hjälper en då man gör chins ni vet... heter de nåt särskilt?

6 kommentarer:

 1. Tror inte att de där banden heter nåt särskilt, men finns att köpa här: http://shop.primalfitness.se/?p=681 så du kan ju alltid visa vad du menar. Jag bad mitt friskisgym köpa in såna och vips så fanns de där. :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt att få en sån kommentar, fick faktiskt höra typ detsamma på gymmet idag då en kollega hjälpte mig göra pullups! Och just stark, inte bara söt, snygg eller liknande, även om det också är trevligt att höra, jaa du förstår hur jag menar :). Nice! Trevlig tisdagskväll!

  SvaraRadera
 3. Elbe! Jag är så taggad inför bootcampen! Vill verkligen att det ska bli resultat, nu tänkte jag höra, har inte skaffat gymkort än. Tycker du jag ska det? Eller blir resultaten lika bra av hemmaövningar? Eller ska det till tyngder tycker du?

  Ärligt talat är jag nog bara osäker av att vara på gymmet, det där klassiska "vill bli snygg innan jag börjar gymma!".. Har faktiskt aldrig haft gymkort innan.

  SvaraRadera
 4. Hej! Tack för bra blogg.
  Har en fråga om skor. Ska jobba i butik i sommar och vill satsa på ett bra skor som klarar hårda golv.
  Är Nike free helt fel? Naturlig steg men kanske behövs mer dämpning. De är ju så snygga! ;)

  SvaraRadera
 5. Hur mkt kilo kör du i lutande respektive klassisk bänk? :D

  SvaraRadera
 6. härligt.. alltid skönt att kunna imponera på grabbarna å gubbarna på gymmet som tror att man ska va en klenis som inte har någon koll :)

  vart har du köpt dina träningshandskar? Dom ser fina ut och jag är på jakt efter ett par nya men inte hittat några roliga än :)

  SvaraRadera