tisdag 8 maj 2012

Morfar, naglellack och barfotalöpning


Så där ja, nu har jag precis vinkat farväl till pappa, världens bästa morfar som varit här över natten och lämnade kotten på förskolan imorse. Äggmackorna är uppätna, kaffet slut och jag har målat naglarna. Dags att packa träningsväskan med springkläder och mellisar och dra på mig något lite stiligare, idag ska jag nämligen på en pressvisning av Merrells tunnare barfotaskor (ni minns jag ohh:ade mig över barnvarianten för några veckor sen) - provlöpning i Humlegården inkluderad! Och lunch därtill också serverat tillsammans med tekniktips. Klart jag kommer, då jag får både utbildning, träning och käk :-) Kanske träffar på några andra frälsta bloggare där...

8 kommentarer:

 1. Oj, vad roligt det låter. Jag har tittat på Merrells barfotaskor. Ska bli intressant med en recension. Jag undrar om de är vattentäta tex?

  SvaraRadera
 2. Ska fråga åt dig Marie!

  SvaraRadera
 3. Fusk, jag jobbar annars skulle jag med gått... ;-)

  SvaraRadera
 4. Ah men vilka roliga grejor du får gå på då!!! Hm, undra när det ska komma såna här events till Örebro?! Och undra hur jag isåfall blir inbjuden?!
  ;-)

  SvaraRadera
 5. Men hur gick det med fitflopsen? prövade du, va dom sköna? rekommenderat? :P

  (min blogg som aldrig funkar att länka till)
  http://www.funbeat.se/person/overview.aspx?PersonID=230151

  SvaraRadera
 6. Jag blir inbjuden till vissa grejer men HUR är det tänkt att jag ska pipa till Sthlm över lunchen? Inte troligt... Får starta en motkampanj här nere i bonnaland ;-).

  Nu blev jag nyfiken. Vill minnas att du har en bror, stämmer det? "Bara" ett syskon eller fler? Åldrar? I samma stad eller utspridda? Och hur långt är det till din hemstad (där jag antar att din far bor kvar?). Du får väl ha en frågestund till snart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tänkte på det nyligen, nu då det börjar droppa in inbjudningar är det himla tacksamt att bo här. Men om det är ngt riktigt kul så kan du väl åka upp :)

   Ja, jag har en bror - som är 40 (jag är sladdis, nästan som att vara ensambarn...) Han och hans sambo bor också i Sthlm. Fast typ en timme tar det genom stan :) Och ja pappa bor kvar i norr. Hur långt det är dit får du gissa så du inte sitter med linjalen ;-p

   Radera