måndag 28 maj 2012

Dagens träning

En kortis. Men tungt vare!

Uppvärmning på löpband
Knäböj
Marklyft
Tåhävningar med kettlebell
Bollinrullningar

Glad att jag känner mig så stark och pigg trots minskat energiintag!

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat Elbe! Jag hejar på dig och alla andra!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Elbe!
  Jag tänkte börja formtoppning nu också! Tänkte äta cirka 1200. Hur mycket fett och protein måste jag äta för att inte musklerna ska brännas istället för fett?
  Hoppas du kan hjälpa mig!!
  Tack för en superbra blogg!
  Du är grym!
  /Emelie

  SvaraRadera
 3. Hej! Först vill jag säga att jag älskar din blogg och följer den dagligen, du är en stor inspiration.

  Jag ska börja med kreatin innan träningen för att se om det gör så att jag kan ge mer. Men jag har tänkt börja träna styrka precis när jag vaknar, kan jag göra detta på tom mage med endast kreatin eller ska jag äta något också? Hur isåfall innan och efter? Jag kör korta tunga pass på 20min. Skulle bli jätteglad för svar :) Mitt mål är att gå ner i vikt.

  SvaraRadera
 4. Hej Elbe!

  Vill bara lämna en liten kommentar då jag nu läst din blogg rätt länge och känner att jag får en så otrolig inspiration från dig :)

  Själv bytte jag till en sundare livsstil i november, vägde in mig på nyårsafton och har sedan dess gått ner 18 kilo med träning och bättre kost. Dagarna det känns jobbigare (och de lätta dagarna också) så kollar jag alltid in här och får lite extra energi :)

  Snart har jag nått mitt mål (som först kändes utom räckhåll) och har under tiden fått många tips från dig. Så Tack! kommer att följa din glada blogg länge.

  Kram /Sandra

  SvaraRadera