torsdag 31 maj 2012

Bikini bootcamp dag 7 av 28: allt i knoppen

En vecka har vi klarat - whohoo! En fjärdedel bejbs. Jag både ser och känner skillnad på min kropp och det hoppas jag och tror att ni också gör även om det är mest tappad vätska som gör att vi känner oss tightare. Men den största skillnaden för mig har inte skett i kroppen utan i knoppen - damn vilken mental utmaning det här är alltså! Och jag älskar hur det 'nollar' alla mina dåliga vanor: oavsett hur jag fortsätter efter den här fokusperioden så kommer det vara bättre än innan. Hoppas att ni också känner skillnad i knoppen, särskilt de av er som är med på den här utmaningen utan mål att tappa i fettvikt. Och för er som kämpar med motivation och karaktär: det ÄR skitsvårt tidvis, ja, det är inte bara du. Erkänn det för dig själv och berätta för de i din omgivning så får du hjälp att fokusera.

Det är därinne det sitter...

4 kommentarer:

 1. den behövde jag! nya tag idag!

  SvaraRadera
 2. Tack för peppande inlägg. Jag har en riktig svacka idag (dag 11 för mig). Är trött i kropp och huvud - och hungrig! Har inte upplevt några större problem tidigare dagar utan lyckats hålla mig på ett lågt energiintag, men idag SKRIKER kroppen efter näring. Och trots det är jag inte sugen på något... Fast det är väl positivt, att kolhydratsuget är som bortblåst :).

  SvaraRadera
 3. Jag är inne på dag 10 och jag känner inget.. Fattar inte varför det ska vara så svårt för mig.. Något gör jag ju uppenbarligen fel, men vad?.. Svårt att veta..

  SvaraRadera
 4. Jessica: Har du kollat måttbandet? Vad säger det? Om det inte visar ngn skillnad måste du ändra något.

  SvaraRadera