måndag 7 maj 2012

Formtoppningsfrågor

Sitter och skriver ihop en FAQ inför bikini bootcamp - peppen växer! Några frågor? (Har sett de ni redan skrivit i kommentarerna och tagit upp dem).

9 kommentarer:

 1. Kul! Har du något tips på hur man snabbt kan räkna ut kalorier i lagad mat? Kommer du använda dig av proteinpulver eller liknande? :)

  SvaraRadera
 2. Vad handlar tävlingen om? :) Vilken är din bästa app för kaloriräkning och träning?

  SvaraRadera
 3. Kommer det bli några tabata-övningar :P?

  SvaraRadera
 4. Jag har svårt att förbränna fett och desto lättare att bygga muskler. Det kan såklart vara kul ibland, men nu satsar inte jag på ett par klossar till ben utan vill ha mer slanka muskler. HUR ska jag träna för att uppnå detta? Samtidigt som jag bränner fett då jag fortfarande har en del att ta utav om man säger så;)

  SvaraRadera
 5. Jag undrar när du kör styrketräning och kondis ihop kör du då typ benböj 30 sek och sen tex hopprep 30 Sek eller kör du först tex 3x12 benböj och sen hopprep, undrar alltså hur jag ska göra för att hela tiden ha hög puls vid styrketräning, har försökt söka på gamla inlägg men blir ngt förvirrad av cirelrlträning och crossfit och allt vad det heter ;) så himla kul med formtoppningen ihop!! Maria

  SvaraRadera
 6. Alva: Jag kan garantera dig att du INTE kommer att bygga stora muskler under denna korta formtoppning. För att bygga "fitnesstävlingsmuskler" eller "klossar till ben" måste du träna många, många år och sköta din kost mycket noggrannt.
  Tänk istället vad coolt det är att bli stark, att få snygga biceps och kurviga vader. Tänk vilken nytta du har av en stark kropp!

  SvaraRadera
 7. O där svalde jag den sista slizen pizza. Hörde jag ordet Formtoppning? När startar det här jippot? Och hur länge varar kalaset?
  Tell me everything!

  SvaraRadera
 8. hej, Vid formtoppning, utgår du bara från vikten på vågen, eller mäter du också?denna fråga kan verka lite rolig och kanske onödig, men jag undrar bara vad du har för mått? Speciellt måttet runt rumpan där den är som störst.:) Har nämligen som du en relativt smal kropp forutom rumpan som är lite större, så det skulle bara vara intressant. ;) Har en del komplex över den. Speciellt eftersom den inte är så fast och en hel del celluliter precis på övre lår/rump-övergången..
  stort tack för en verkligt bra och intresserande blogg.

  SvaraRadera
 9. Jag har en fråga. Mängden har jag så himla svårt för. Jag har nämligen att bli mätt i magen men samtidigt vill jag äta så att jag inte blir stört hungrig och för lågt blodsocker som jag lätt får. Har du något tips för det? Sen har jag även ett problem. Jag jobbar olika tider i stort sett varje dag. Ex. äter frukost kl. 8, börjar jobba kl. 9, 15 min rast kl. 10.30, har lunch kl. 12. Äter jag inget mellan frukost och lunch har det gått för lång tid (tycker jag), samtidigt om jag äter vid ex. 10 så blir det bara två timmar mellan frukost och mellis och två timmar mellan mellis och lunch. Jag vet ju att det är bättre att ta något litet protein och kanske en halv frukt. Men hur skulle du ha gjort och tänkt?

  SvaraRadera