onsdag 23 maj 2012

Bikini bootcamp: Presentationer!

Eftersom jag tänkt att Facebook-sidan ska funka som ett forum och en chatt under formtoppningen så kan det ju vara kul om alla ni som ska vara med presenterar er! Jag börjar, gå in här och fyll på och länka till era bloggar om ni har några :-)

Sedan tänker jag skriva lite inlägg om vad som helst där och kolla läget med er och ni får gärna starta trådar också, typ "åhh jag är så seg någon som kan peppa lite inför min träning ikväll?" eller "jag gillar verkligen inte blomkål, gör ni?" eller "Oj mina jeans har blivit alldeles för stora!" Like på den. Kanske kan ett gäng som bor i samma stad promenera tillsammans?

Chatta kan ni också göra, men tyvärr inte jag - det går inte då man är inloggad som en sida vilket jag är då jag skriver på Smaljeansens facebooksida. Men ni kan testa, det är bara att skriva något i fönstret längst nere till höger ;-)

5 kommentarer:

 1. Vill helst vara lite anonym iallafall, eller orkar inte med att alla i min bekantskapskrets är all up in my buisiness.. ;) Men är gärna med mentalt och lägger någon kommentar här om det är okej!

  SvaraRadera
 2. Hej!!!jag ska vara med, ta mått och köra så lyckat som möjligt. Jag vill också vara anonym. Är även det på min typ hälsoblogg. Så jag slänger in en kommentar här ibland om det går bra:*

  SvaraRadera
 3. Du får väl lägga upp en Elbe-profil och chatta med den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det sa Mr också. Jobbigt att logga ut och in hela tiden bara :-)

   Radera