söndag 27 maj 2012

Bikini bootcamp dag 3 av 28: Frukost + planer

Kvarg utrörd med lite mjölk, pumpafrön och mandlar. Ett kokt ägg, grönt te. Snart kaffe - vilken längtan jag kan känna efter dagens första kaffe!

Idag drar vi till svärisarna på förmiddagen och jag tar med springkläder, tar nog en runda. Matlåda med till lunchen! Sen blir det loppis och på eftermiddagen storhandling. Ni planerar väl handlingen och storkokar? Köttfärsbiffar eller kycklingfiléer på plåt i ugn blir många matlådor som kan kompletteras då det är dags att äta.

2 kommentarer:

  1. Storkok är verkligen himla smidigt. Vill även slå ett slag för att blötlägga och koka bönor/kikärter/linser och förvara i plastpåsar i frysen (lättast att tina då). Marinera gärna med vit balsamvinäger, lite olja, örter, finriven vitlök, sambal oelek, yttepyttelite honung, salt & peppar. Eller gör hummus! (Går bra att ersätta oljan med kesellan i hummus. Blir inte riktigt samma sak, men man får en näringsrik dip/sås.)

    SvaraRadera
  2. Har du med dig matlåda till svärisarna? Hur reagerar de på det i så fall? Tycker det låter toppen och önskar att jag vågade göra så men blir alltid så himla mycket kommentarer som antyder att jag är typ ätstörd om jag kör mitt eget race...

    SvaraRadera