fredag 4 maj 2012

Hög iiiiihh-faktor

Hörni. Jag har fått ett jobb! Ja ett riktigt jobb, ni vet ett sånt där tufft heltidskneg på kontor med kollegor, möten och mingel vid kaffemaskinen. Jag kommer alltså ha samma yrke som tidigare men inte längre ha mig själv som arbetsgivare! Jag fick på kort varsel ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till och fattade ett stort och bra beslut : )

För nya läsare: Nej, jag är inte hemmafru även om det är lätt att tro så mycket som jag är hemma och tränar dagtid hehe... Jag frilansar. Inom mitt drömyrke som är ett kreativt sådant inom media. I tidvis ganska segt tempo :-) Så det här innebär en stor omställning för mig och även för bloggen - nu blir det upp till bevis om jag fixar träning på tidiga mornar, snäva lunchtimmar och trötta kvällar. Dags att börja med matlådor en masse, här ska planeras!

Och kläder... herregud, vad ska jag ha på mig?! Jag har inte jobbat på ett sånt här ställe på fem år, på senaste har jag pluggat, frilansat och varit mammaledig och glidit runt mest i... tights och gympaskor: Mammatights och Easytones. Löpartights och joggingskor. Mjukistights och converse. Träningstights och Nike Free. Hmmm. Vännen J som är jurist lovade att kitta mig med en och annan överflödig office outfit från hennes överfulla jobbgarderob - en god start : )

Hejdå hemmastassen, hello heels?

27 kommentarer:

 1. Kul! Vi ser fram mot en utförlig beskrivning av hur förändringen påverkar träning, mat och humör. :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul med ett nytt jobb. Grattis!!! Du verkar ju vara en målmedveten brud så det kommer säkert gå kanon med tidiga träningar och allt vad det innebär. Allt handlar bara om planering.

  SvaraRadera
 3. KUL!! STORT grattis! Att fixa och planera tror jag du klarar fint! Det blir såklart en omställning (kanske mest att gå från mjukisar till lite mer åtstramat? ;-)), men fasen så roligt! LYCKA TILL!!

  SvaraRadera
 4. Va roligt, grattis!

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Grattis!
  Du är så disciplinerad och målmedveten och fixar det galant. Ska bli intressant att läsa om dina tankar och planeringar :) Kramar!

  SvaraRadera
 6. Grattis va roligt!! Jag är övertygad om att du kan planera upp livet/jobbet/träningen/kosten på ett finfint sätt även i fortsättningen... Stort lycka till!

  SvaraRadera
 7. Grattis Elbe, vad roligt! Ska bli kul att följa din förändring i träning/mat. Jag hade också lite svårt med kläder när jag började jobba på kontor, glider mest runt i tights.
  Man får ha dom snabba skorna påväg till jobbet och byta till finskorna på plats :)

  SvaraRadera
 8. Grattis =) Vad roligt. Det där med planering, jobb och träning kommer du att klara galant. I know it. Lycka till och stor kram!

  SvaraRadera
 9. Stort grattis till nya jobbet !!

  Ha en skön fredag ..

  =)

  SvaraRadera
 10. Grattis grattis, og masse lykke til!! Glad for deg:)

  Siri

  SvaraRadera
 11. Va roligt och spännande! Grattis!!

  SvaraRadera
 12. Stort grattis, de kommer du att fixa galant. man får planera ordentligt bara :)

  SvaraRadera
 13. Grattis!

  /Majsan

  SvaraRadera
 14. Oh, vad roligt och spännande! Grattis!

  SvaraRadera
 15. Grattis snygging :) Vad kul!

  SvaraRadera
 16. Grattis Elbe, åh så roligt!! Sitter här med min c-uppsats och segar lite, men nu blev jag ju tokpeppad :)

  SvaraRadera
 17. Grattis! Och vad roligt det ska bli för oss att hänga med på resan och se hur du fixar det! För det kommer du garanterat göra! Spännande!!!

  SvaraRadera
 18. Grattis, vad kul!! Hoppas får höra mer om detta framöver. Jag älskar mitt nya jobb, och att "jobba på kontor" men nog är det svårt med kläderna, särskilt som jag bara har några få outfits som passar efter viktnedgången och inte kan köpa nytt i den takt jag själv önskar... Nu när det börjar bli varmt har jag INGET att ha på mig, inte något från tidigare år funkar. Jag är kanske den enda som inte längtar efter värmen riktigt än, måste shoppa lite först...

  Träningen och maten och allt det där kommer du få till. Kan JAG, världens lataste människa, så kan garanterat du! Jag har härmat Lotta i allt vad gäller planering och struktur, det är mitt bästa tips :-) (och morgonträningen förstås, LOVE my morgonträning!!)

  SvaraRadera
 19. GRATTIS ELBE!!! Men seriöst, i vilket jobb har man heels? ;) De verkar smärtsamt haha!

  SvaraRadera
 20. Grattis, vad grymt kul. Matlådor är grymt, förutom att göra mycket av grytor och såser och frysa in så är mitt tips en bok som heter mat på en kvart med familjemetoden av Jacob Wismar, det går ut på att göra egna halvfabrikat för att sen kunna slänga ihop något snabbt borde finnas på något bibliotek om du vill bläddra lite i den.

  SvaraRadera
 21. Grattis grattis :D tror det kommer gå grymt bra för dig!

  SvaraRadera