måndag 28 maj 2012

Bikini bootcamp: Mät/väg/fota!

Jag vet att inte alla av er som är med på BB har satt upp mål som är fysiskt mätbara (nu talar jag om centimetrar eller kilon). Och det är ju som det ska - luv it att ni är med på era egna villkor!

Men jag tänkte bara påminna er som försöker forma om kroppen att ta bilder och mäta er med måttbandet. Då menar jag bra foton, ingen sned och suddig mobilbild i motljus. Om man vill ändra sin kropp och känner sig missnöjd kan det kännas svårt att ta ordentliga och avslöjande bilder. Men jag lovar er att ni kommer vara glada att ni har dem sen som ett kvitto på hårt arbete!

Vågen är ju allt mindre intressant ju närmare toppformen man kommer men jag tycker ändå det är kul att väga mig då och då. Framför allt för att se vad muskler väger - och hur olika en kropp kan se ut fast vågen visar detsamma.

I fredags vägde jag till exempel strax under 68! Det vill säga detsamma som innan förra formtoppningen och jag tror faktiskt att jag ligger på ungefär samma fettprocent som då - men muskelmassan är större, det är lätt att se och kroppen ser därför rätt annorlunda ut. Undra hur den ser ut undertill så att säga ;-)

7 kommentarer:

 1. Intressant, du har verkligen byggt muskler detta år! Du ser helt fab ut redan nu före formtoppingen tycker jag :)

  Hur lång är du?

  SvaraRadera
 2. Tror att det är en bra ide, för i spegeln ser man ju mer eller mindre likadan ut oavsett vikt! Ögonen ser
  väl bara vissa grejer och missar annat. :)

  SvaraRadera
 3. Foton är tagna, och vägningen är gjord dock glömde jag mäta så tänkte göra det i morgon bitti ist, några dagar senare än det övriga men det får gå...

  SvaraRadera
 4. De ska bli jätteintressant att se hur den här formtoppningen slutar! Det är så roligt med vikt också, att man kan väga samma men se helt olika ut. Ändå är folk så intresserade av hur lång man är och hur mycket man väger "vaaa hur kan du väga så lite??? hur kan du väga så mycket??" etc... suck!

  Angående kombo, det har gått 5-6 veckor ungefär och han är helt chockad själv haha. Han tackar mig varje dag för att jag har lärt honom att träna :D

  SvaraRadera
 5. Någon våg äger jag inte ens, men foto och vikt är taget, smart...för annars hade jag nog inte märkt några resultat! Dock kör jag inte lika stenhårt som du, men ät mer nyttigt och mindre onyttiga saker och träna mer får duga för mig!
  Tack för en superblogg!

  SvaraRadera