söndag 27 maj 2012

Hungrig, och det är som det ska

Har PW:at med världens snabbaste gravida kvinna, flämt och flås! Middagen åts vid 17 och därmed hamnar dagens mellis här. Kvarg ska mixas med fryst mango och kanske några jordgubbar till det också. Och så te. En stor kopp grönt te, vilka mängder jag dricker... Jag håller mig ifrån mjölk på morgonen men på kvällen är det min lyx. Idag blir det sojamjölk i!

3 kommentarer:

 1. Hej elbe! Först vill jag tacka så jätte mkt för alla tips du delar med dig av och för den formtoppningen som du gör nu :) jag har drygt under 1 månad legat på ungefär 1500 kcal men nu körde jag igång med alla här och äter nu ca 1200 kcal oavsett träning eller inte, nu känner jag dessa tre dagar Att jag känner mig svag och väldigt hungrig på kvällen. Har typ 5 kg jag vill bli av med.
  Har aldrig räknat kalorier innan men är nu noga med bra mat och bra fetter och är noga med väga maten etc. Min fråga är om jag ska höja till typ 1400? Eller ska jag hålla ut? Tack igen för all inspiration! Maria

  SvaraRadera
 2. Hej! Är det miss framtidsjeans du pw:at med? Eller oavsett - hur går det för henne och kotten i magen?

  SvaraRadera
 3. Beata: Nepp, inte hon! Har många gravida vänner :) Men såg henne senast förra söndagen och hon såg strålande ut :) Och allt går som det ska! Hoppas också på att hon ska blogga mer snart :)

  Maria: Klart du inte ska känna dig svag och hungrig. 1400 är fullt tillräckligt lågt för många, om du vill - testa det en vecka och sen om du får resultat. Om man vill ligga på 1200 är det superviktigt att man sprider ut maten bra kring träningen och äter mättande mat, fiberrika grönsaker och proteinrika livsmedel innebär lite energi i förhållande till mättnad. Drick massor av vatten och te och max 4 timmar mellan måltiderna. Men gå på magkänslan; vi är ju alla olika. Jag kan äta 1100 och inte känna mig hungrig eller svag men så är det också så att jag måste ligga lågt för resultat så kanske berättar kroppen om rätt nivå. Vet också många som gått ned då de höjt! Med det sagt: de sista fem (fett-)kilona är lite av en mental kamp...

  SvaraRadera