fredag 25 maj 2012

Fancy friday
Än så länge känns allt superbra med formtoppningen! ...vänta nu Elbe, det har gått en halvdag... Jaja, babysteps! Bra lunch check, träning check. Körde uppvärmning, fyra ryggövningar, ett par plankor och sidoplankor. En skön dusch på det och så slappade jag på mig lite BUS i ansiktet - alla [som inte använder solkräm] är ju så bruna i jämförelse ;-) Jag ska gå lite tidigare idag och se till att fredagsfeelingen infinner sig! Tänker köpa frukt, grönsaker och snittblommor på torget, fixa naglarna, handla grillkol och komma hem tidigt till min älskade familj. Hoppas ni får en underbar fredag och att ni behåller fokus ♥ Kram Elbe


PS. Någon frågade om mina handskar, de kommer från Sportkost.se D.S.

4 kommentarer:

 1. Hej Elbe! Jag har följt din blogg ett tag och i och med formtoppingen du gör nu så kände jag att jag ville ta upp det här med dig: Jag äter "rent" (bara bra mat, ingen skräpmat, inget socker, bara bra råvaror, ekologiskt i mesta möjliga mån, frukt, grönsaker, bra kött, mest fisk, kyckling, bra fett från avokado, nötter, olivolja eller kokosolja etc.), jag tränar styrka 4-5 ggr i veckan, utöver det går jag promenad varje dag och en joggingtur blir det också då och då. Det låter lite som att jag lever enligt din formtopping 24/7, eller hur? Men vet du vad Elbe? Vet du vad som gör mig så oerhört ledsen? Att jag inte ser några resultat. Jag läser alla råd som finns, och följer dem, men ingen skillnad blir det. Jag äter 6 mål/mellanmål om dagen, jag tränar regelbundet, jag äter ren mat, jag ser till att få i mig tillräckligt med protein från olika källor (kött, fisk, ägg, kyckling, proteinpulver etc.), jag ändrar min träning (och mina måltider) då och då för att kroppen inte ska bli van. Jag är fullt normalviktig, de flesta skulle nog kalla mig smal, men jag är "skinny fat", jag har liksom det där hullet lite här och var som inte försvinner hur mycket jag än tränar och äter rätt. Och ibland når jag en punkt (som idag) då jag bara känner att det är fullkomligt hopplöst. Hur kan det vara så att jag gör "allt rätt", men ändå står jag där och tittar i spegeln och ser inga resultat medan andra lägger upp "före och efter"-bilder på deras otroliga resultat. Åh, Elbe... vad ska jag göra?

  SvaraRadera
 2. Är inte Elbe och tänkte skriva något helt annat men det låter tungt Teacy. Låter som att du ligger före mig men att ha alla ordentligheter ikryssade utan att se resultat måste vara jobbigt. Min bild av det hela är att det gäller att göra rätt träningsmoment. Vi har alla olika kroppstyper och de är ofta ovilliga att ge med sig. visa dig envis! Den sista biten är den längsta.

  //Images

  SvaraRadera
 3. Haha, det är väll bra att det känns superbra efter bara en halv dag! Då är man taggad! :)

  SvaraRadera
 4. Teacy! Mitt tips till dig.. Har du tagit hjälp av en PT? Och fått ett riktigt styrkeprogram? Do it! Kommer göra underverk, jag lovar!

  SvaraRadera