måndag 7 maj 2012

Skäm bort mig

Favourite treats just nu:
 • En flaska iskall Cola light i solen
 • Lysrosa pioner från blommarknaden
 • Mörk choklad med havssalt
 • Ett varmt bad med olivolja i
 • En tupplur i korgstolen på terrassen
 • En blommande körsbärskvist på köksbordet
 • Ett nytt vårigt nagellack

Det är inte längre en hel bytta Ben&Jerrys tills jag mår illa som är det bästa jag kan "unna" mig...

11 kommentarer:

 1. Visst är det så! Det absolut lyxigaste jag vet just nu, det är att få åka till gymmet tiiidigt en lördagmorgon, springa tills svetten lackar och sen köra styrka i massor (utan någon som helst stress, bara njutningsträna) för att sen åka hem och äta bästa frukosten som består av kvarg m. banan, färska hallon och färska blåbär, mandlar samt low carbbröd, ett med ägg och kaviar och ett med kallrökt lax och perfekt mogen avocado. Sen en stor kopp té och en glad sambo uppepå det.

  Åh. Det är det ABSOLUT bästa jag vet!

  SvaraRadera
 2. Haha, även jag har funderat över det där med "unna sig" idag!
  Jag har varit fast i den där B&Jsvängen aalldeles för länge nu och behöver hitta nya sätt. Blir nog till att knåpa ihop en lista med saker att ta till snart :)

  SvaraRadera
 3. Nej många ggr finns det roligare/bättre saker man kan unna sig, än onyttig mat/sötsaker. Men ibland behöver man unna sig det också, iaf jag:)

  SvaraRadera
 4. Åh, lövely när hälsosamma saker är det man vill unna sig! :)

  SvaraRadera
 5. Förr var jag också som du nämner, en person som bara såg att "unna sig" som något som hade med godis/snacks/mat att göra.

  Numera har jag också en annan syn på saken,
  Mina 2 absoluta favoriter justnu är :
  1. att kliva upp tidigt då solen går upp och ta en morgonpromenad i lugnet innan staden och trafiken vaknat, för att sedan komma hem och äta en lång frukost i solen.

  2. Att komma hem från en jobbig dag på jobbet eller ett långt löppass och bara dra igång ett varmt skumbad och sakta tina upp där med tankarna:-)

  SvaraRadera
 6. Vardagslyx är den bästa lyxen! Det här var vardagslyxiga saker och det är klart man ska unna sig. Tror jag måste plcoka in lite blommor hemma, blev inspirerad.

  SvaraRadera
 7. oh jag älskar cola light! har aldrig förstått om light produkter dock är bättre eller sämre än valiga produkter. har du skrivit om det någon gång?

  SvaraRadera
 8. Cola light är verkligen inte ngn lyx... Usch vad ofräscht med artificiella sötningsmedel! Aspartam är dessutom cancerframkallande. Ska du inte lyxa till det med en cigg under fläkten också...

  SvaraRadera
 9. Haha, samma sorts "lyx" men ändå different... Sitter med pepsi max och gottar mig efter en rask lunchpromenad. Och eftersom jag INTE röker kan jag gott stoppa i mig MASSOR av sötningsmedel :-D

  SvaraRadera
 10. Min lyx är brämhults juice, apelsin/jordgubb. Färskpressad, dyr och god :) haha känns som att man verkligen unnar sig ;)

  SvaraRadera