onsdag 16 maj 2012

Första frukosten på jobbet


Micrade gröt (japp det var därför jag hade med mig havregryn), tog en kopp med vitt chaite och en kopp med mjölk - som jag sen blandade proteinpulver i. Tillbaka till mitt rum, i med lite mandlar och gogibär. No questions asked ;-)

Nu kaffeeeeeee!

4 kommentarer:

 1. Hej! Hittade din blogg för ett par dagar sedan och har varit tillbaka flera gånger för att läsa inspirerande inlägg. Du är superbra! :)
  Tänkte höra om du har några bra sätt att tänka när det gäller motivation? Jag har börjat träna för ett par månader sedan, och är normalviktig (165 cm, 62kg) men skulle gärna gå ner de där 5 kg i en formtoppning för att känna mig starkare och lite mer fit. Jag har dock svårt att hålla motivationen när det gäller att äta bra. Efter någon vecka har jag väldigt lätt för att se den där chokladkakan och tänka "Varför ska jag räkna kalorier när jag ändå är ganska nöjd med mig själv". Detta slutar oftast med att jag vräkt i mig choklad, vitt bröd och allt annat jag hållit mig från under veckan, för att efteråt må dåligt och få ångest eftersom jag VET att jag hade mått mycket bättre och jag inte tryckt i mig allt det extra. Men ändå verkar jag göra samma sak gång på gång. Den grymma motivations-boosten som finns i början tynar liksom alltid bort till en "det är inte värt det"-känsla efter någon vecka. Något bra tips för att underhålla den där motivationen som faktiskt finns där till att börja med?

  SvaraRadera
 2. Hihi, jag brukar också göra så. Fixa i köket och sen smyga iväg till min plats. Ofta med proteinbollarna eller jordnötssmöret inrullat i papper, för att slippa alla frågor... :-)

  SvaraRadera
 3. Kul - lägg till ett ägg och det är exakt samma frukost jag äter på jobbet :)

  SvaraRadera