fredag 11 maj 2012

Big baby

Nu så är det äntligen slut med mitt gamla äckliga vaniljprotein, som både smakade konstigt och löste sig dåligt i vätska. Jag minns inte märket eftersom jag hällde över påsen i en burk, men det var något budgetalternativ. Nu provar jag det här istället, Orbilox 8 ifrån Sportkost.se ett kaseinpulver med vaniljsmak som ska vara riktigt gott. Ska få hoppa i en smoothie snart!

12 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Din blogg är ny för mig, men ser ut att kunna ge mig en massa inspiration och motivation i min förändring. Superfin!

  SvaraRadera
 3. Tänkte bara tipsa om det här: http://www.carbzone.se/ som jag precis upptäckt, tänkte att det förmodligen skulle intressera dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag känner till den men är aldrig inne där för jag har liksom för mig att det inte är så bra grejer... typ en massa ämnen i grejerna som ändå höjer blodsockret osv :/ Men har inte kikat på länge ska gå in igen!

   Radera
 4. Hej! Hur går det med din inläsning på periodisk fasta? Är så nyfiken på vad du tycker om det, du brukar ha så bra åsikter :-)
  kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt, precis som med det mesta så finns det ju inga objektiva källor. Plus att jag stöter på ungefär lika många människor som fått bra resultat med PF som inte fått det... Kram och fin helg du med :)

   Radera
 5. har du provat whey-80? vad tyckte du om den isåfall?
  fin blogg är aaasbra, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen det var ju den jag hade tidigare kom jag på nu! Okej smak men klumpar sig enormt. Bra kanske om du bara blandar den i typ smoothies eller bakar med den...

   Radera
 6. Jag tycker din blogg är grym och bra precis som den är... Jag vill läsa lite av varje! Kanske ngt mer om vad du har gjort för övningar när du tränat, ger bra inspiration till mina egna pass :)
  Kram Martina

  SvaraRadera
 7. Ååh! Har kollat på det där proteinpulvret länge men inte kommit till skott och köpt det!
  Så nu förväntar jag mig en recension sen :-)!

  SvaraRadera