torsdag 17 maj 2012

Kokosvattendebatten

...kan vi väl kalla den? Sen jag skrev det här så har många tänkvärda inlägg dykt upp, bland annat tycker jag att ni ska läsa Saras och Sofys (har inte koll på alla men ni får gärna länka i kommentarerna om ni skrivit!) Det är rackarns bra för mig att höra vad andra i samma situation har att säga och det blir så mycket mer nyanserat.

3 kommentarer:

 1. Mmm jag skrev om produkter i bloggar efter att du skrivit om det. Jag delar väl inte riktigt synen Sara och Sofy har på just produkt-bloggande. För att sammanfatta. Det behöver inte vara ett problem att få grejer gratis. Men jag tycker det är ett problem när jag som läser inte förstår bakgrunden till det som skrivs. Se mer i det blogginlägg jag skrev, jag orkar inte dra allt en gång till :)

  Den här kokosvattendebatten dock som jag läst på flera ställen (här, Sofy, Sara) har vållat så mkt ilska har jag dock inte sett något av. Jag fattar fortfarande inte vilken debatt ni refererar till faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag menade det lite med en blinkning faktiskt, det klingade ju så bra, det ordet :)

   Jag tycker heller inte det blivit någon debatt, i den meningen att det finns två sidor som diskuterar. Jag skrev ju bara ett inlägg för att stämma av med läsarna, om var känslorna låg sen senast. Men det har ju bidragit till att fler bloggare valt att ta upp hur de känner inför ämnet (eller nu antar jag att jag skrev först, det kanske inte alls stämmer), och det tycker jag är intressant och bra. Jag är i alla fall inte arg (fast det blir jag aldrig, jag är en mes, men jag är glad då andra blir lite upprörda så man får läsa ord och inga visor ;)

   Radera
 2. Jag håller med. Jag blir heller inte arg men däremot lite förvånad över andras irritation. Diskussioner är bra! Tycker jag :)

  SvaraRadera