onsdag 23 maj 2012

Familjefest

Det är inte bara jag som gillar dagens leverans tror jag ;-) Åh vad skönt - nu vet jag liksom att en killer workout alltid finns att få här hemma de dagar tiden inte räckt till! Visst funkar det med egna hemmapass, Jillian eller Bodyrock men om jag får välja tycker jag alltid att kettlebells ger mest bang for my buck. Vips så har 20 minuter gått och jag är blöt av svett!

9 kommentarer:

 1. Jätte fina:) Roligt att ha hemma:)

  SvaraRadera
 2. I första anblick trodde jag att det var din hand och tänkte OMG vilka enorma kettlebells, men sedan såg jag att det var en liten söt hand från ett barn:)

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte som fitnessguru ovan och undrade hur sjukt stark du var egentligen :) Fast är ändå nyfiken på vilka vikter det är? De ser ju rätt trevliga ut, blir sugen.

  SvaraRadera
 4. Visst är de fina!!! Nyfiken...vad blev det för pass? ;)

  SvaraRadera
 5. fett grymt! undra om inte jag ckså ska köpa hem ett par...

  SvaraRadera
 6. Kommer du att lägga upp ett 20min pass då, med andra ord? Ser fram emot det =D. Skriv gärna vikterna också.

  SvaraRadera
 7. Jag håller med de andra, jag vill också veta vikterna, och gära tips på pass! Din livsstil passar min, så alla tips om korta och effektiva pass och aktiviteter läses med glädje!

  Har följt dig ett tag men inte gett mig till känna. Du har så rätt, din blogg är verkligen "den där träningsbloggen som du blir så peppad av"!

  Jag hänger inte på Bikini bootcamp i juni, jag har anmält mig till World of Shapes Run for fun ( http://se.worldofshape.se/ ) för att trimma kroppen och framför allt förbättra löpningen. Men jag kommer såklart följa er och bli peppad!

  SvaraRadera
 8. Vilka fina! Jag förstår att du blir glad när du ser dem. Jag har bara svarta och sträva, men glad blir jag av dem ändå. :)
  Vill bara tipsa om en sida med många bra korta och väldigt intensiva kb pass som går att göra hemma - http://www.myomytv.com/ Man blir också inspirerad att styrketräna och lyfta tungt, tycker jag.
  Jag började i juli förra året med 4-5 pass i veckan och har inte slutat sedan dess! :)

  SvaraRadera