onsdag 23 maj 2012

My babies have arrived!

Jobbade hemma på förmiddagen idag för att få diskmaskinen lagad och för att kunna ta emot dessa kettlebells. Åh denna plåga att behöva rusa till jobbet och inte kunna förlösa dem...

Visar mer av dem senare!

10 kommentarer:

 1. Blev det en 8, 12, 16? Jag måste dubbla mina bells. Har två 12:or men vill ha dubbla allt, SÅ grymt att köra typ renegade rows, man maker och annat sköj när man har dubbla. Iofs, klarar man av att rubba 12 kg kan man så klart köra med en 8:a och en 12:a, bara man byter sida efter hälften :-)

  SvaraRadera
 2. Gillar :) Ser en 16 och de andra väger mer eller mindre? Jag ska köra ett pass med min just ... Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. 8, 12, 16 japp. 16 kommer jag inte använda allt för ofta men tänkte pracka på Mr den ;-)

  Jag tänkte köra med 8:an och 12:an vid övningar då man behöver dubbla och byta ja precis som du säger Beata, hoppas att det funkar tills jag kan komplettera ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 16 använder du snart i swingen. Ha inte bråttom med dubbla, fokusera på tekniken i början :) Ska bli kul att följa din träning!

   Radera
  2. Johodå, 16 är snart med. Grym för fitnessövningar också, som rodd. Och alla sorters swing. Snart behöver du 20!

   Radera
  3. Jag får ta det lugnt med ryggen bara, det var med en KB (och förmodligen felaktig teknik) som jag fick probs i höstas. Ska studera din blogg flitigt Betty (och din med förstås Beata) och lära mig mer än mina nuvarande blygsamma baskunskaper. Åh, vill hem, NU! De är ju så fiiiina...

   Radera
 4. Har du tips på var man kan köpa till OK pris? Det blir ju så mycket pengar med flera vikter (även om jag ju förstår att det är en s k investering...).

  //Linda

  SvaraRadera
 5. Har blivit så grymt taggad på att börja träna med kettlebells den senaste veckan! Kollat upp lite övningar, får se hur det går! Kan inte du skriva "tips till nybörjare"?

  SvaraRadera
 6. Var har du köpt den där snygga gula väskan?

  SvaraRadera
 7. Jag undrar också var du köpt dem. Snälla, svara! Vill så gärna ha tips på vettig webshop. Vilka förger var 8:an och 12:an? Kram!

  SvaraRadera