måndag 28 maj 2012

Motstånd

Mr drog just på fotbollsträning och jag är trött och det regnar men jag tar kotten i vagnen och drar på PW (det är en mysig cykelvagn med tak som hen älskar att åka så oroa er inte för vanvård ;-) För jag kör nu, 100% och då finns det inga men!

Kör ni 100%

7 kommentarer:

 1. Är pw lika bra som löpning? Det har nämligen blivit ngt konstigt med mig, jag klarar inte av at springa längre! För bara 1 vecka sedan sprang jag 6 km hur lätt som helst, men nu klarar jag knappt 500 m... Benen känns tunga, svårt att andas, psyket spökar... Så jag kör Pw, men är det lika bra? brukar bli ca 7 km.

  SvaraRadera
 2. Åh det går trögt här också...Trött efter lång dag med seminarium, råkade somna när jag kom hem och vaknade nu - superhungrig. MEN eftersom jag lovat mig själv detta så har jag nu ätit ett mini-mellanmål och snört på mig löparskorna för en springtur bland de skånska rapsfälten! Men hu vad mycket mental kamp det krävdes idag...

  SvaraRadera
 3. Här satt jag hemma och tänkte att: nej, jag orkar inte ta någon PW ikväll men jag blev så taggad av dig så nu blev det 60 min PW ändå! Tack för en jättebra blogg!

  SvaraRadera
 4. Men hej sammanträffande! Min karl drog också på fotbollsträning och ska själv bege mig ut på en pw =)

  SvaraRadera
 5. Härligt! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;) Jag älskar hur folk tittar på en som om man vore galen när man är ute på PW, löptur eller liknande i regn, snöstorm osv :)

  SvaraRadera
 6. Ibland räcker det med vilja! :)

  SvaraRadera