tisdag 22 maj 2012

Balans

Massor av kaffe idag och solbrillorna på... en sån där dag. Igår var jag redan trött och Mr var på ett boksläpp så jag var själv, då bestämde sig kotten för att vara vaken till 21.30! (Galet för detta barn annars alltid somnar snällt vid 19.30). Så imorse blev det ingen träning som jag tidigare tänkt men väskan är med i alla fall, alltid väskan med :-) Så kanske på lunchen.

Gårdagens cirkelträning
med kollegorna var riktigt bra upplagd, gillade den! Sju stationer, 45s på varje och så tre varv. Plankor, armhävningar, upphopp... finfint svettig efteråt. Idag bjuds det funktionell styrka klockan 11 (det verkar vara pass varje dag 11-12 som alla går på...?) men jag gymmar nog själv hellre.

Hoppas ni är piggare än jag idag! Kram //Elbe
6 kommentarer:

 1. Återigen... jag vill jobba där du jobbar! :)

  SvaraRadera
 2. Låter ju helt underbart! Alltså inte att kotten strulade lite, utan att kunna träna på jobbet. Där jag jobbar finns verkligen inte såna möjligheter! Vi kan inte ens ta ut 1h friskvård i veckan som det är sagt att vi ska...

  SvaraRadera
 3. Tänk om fler arbetsplatser kunde vara så mån om sina anställda. Tänk vad endorfinhöga och glada alla skulle vara.

  Jag är pigg idag!! Vet inte om det beror på att förkylning modell XL har lämnat kroppen eller om det är för att jag i fyra dagar rannsakat livet från kolhydrater (iaf så gott som) och igår började med periodisk fasta. Efter frukost (kaffe för mig) idag när övriga familjemedlemmar gett sig av körde jag ett plockrace (hej leksaker), städrace (hej dammtussar) och bakade. Sen svettades jag igenom ett tabatapass, handlade och åt. Nu jobb.

  Alltså... Du kanske kan prioritera om på din testa-lista? PF före paleo och LCHF...? Tror du skulle gilla detta :).

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg sjal du har, vart har du köpt den? :)

  SvaraRadera
 5. Du ser ut som en moviestar i dina blonda lockar - supersnyggt!
  Vilken lycka att du hamnade på just den arbetsplatsen, sånt som får en att tro på ödet :)
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Jag vill också jobba där du jobbar! :)
  Du är superfin i håret! Hur går det med tvättandet av det?

  SvaraRadera