onsdag 23 maj 2012

Lunch i solen

Bästis kommer och har köpt laxsallad. Mmmm. Och har dessutom pollenallergimeds att ge till mig som glömt. Nu ska vi njuta!

6 kommentarer:

 1. Jag fick också laxsallad till lunch - supergott! :)
  Och pollenmedicin fick jag köpa på macken för den glömde jag hemma och det är obra i pollentider som dessa...

  SvaraRadera
 2. Elbe! Jag är så taggad inför bootcampen! Vill verkligen att det ska bli resultat, nu tänkte jag höra, har inte skaffat gymkort än. Tycker du jag ska det? Eller blir resultaten lika bra av hemmaövningar? Eller ska det till tyngder tycker du?

  Ärligt talat är jag nog bara osäker av att vara på gymmet, det där klassiska "vill bli snygg innan jag börjar gymma!".. Har faktiskt aldrig haft gymkort innan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det kanske blir en för stor omställning för dig att skaffa gymkort nu plötsligt. Det funkar jättebra att träna hemma. Eller ute. Har du kikat på mitt inlägg om lekparksträning? Sådana övningar kan du göra lite varstans. Om du vill kan du ju köpa hem några gummiband, hantlar eller kettlebells men det finns mycket du kan göra enbart med kroppen. Har du kikat på bodyrocktv? En sida med massor av tuffa hemmaträningspass. Prova att köra några sådana, försök hitta de som passar dig. Eller plocka övningar från olika pass och gör ditt eget hemmastyrkepass. Det viktigaste är att du verkligen håller igång och tränar och om du gör det hemma finns inga ursäkter ;-) Kul att du är på, kram!

   Radera
  2. Okej! Då gör jag så. Har några hantlar hemma, men blev sugen på kettlebells nu också! :) Ska läsa på lite.
   Japp, har faktiskt en lekpark utanför så jag får köra på det!
   Går på en väldig massa promenader och cyklar mycket idag, så fortsätter med det och lägger på styrka också!
   Tack! :)

   Radera
 3. jag har lite funderingar och så när det gäller kost..

  Jag har gått från att typ inte bry mig riktigt om hur jag äter till att vara ett freak på typ ett halvår, men nu är en fråga jag undrar hur mycket fett man egentligen kan/bör äta? Jag är 16, runt 1.80 och väger ca 80 just nu (på tok för mycket, och nu är det neråt som gäller) men jag har ändå en hel massa muskler som gör att jag inte är degig eller slapp utan mest bara "stor" (längden gör sig ju rätt mycket till att jag känner mig som en jätte). ojoj, nu dras det ut här, förlåt.

  Men min fråga då, hur mycket fett på ett ungefär kan jag äta? Jag äter 125g kvarg (10%) med en näve hallon till frukost och har gjort ett tag, ibland blir det nånting annat men det är sällan, och jag undrar om det är "bra"? det blir allt som oftast också ett mellanmål med detsamma senare under dagen, då jag inte kan äta lunch på skolan utan oftast bara kan äta en frukt då.
  Jag har inbillat mig att det inte är dåligt med (lagom ändå ) fett när man tränar mycket, men ibland känns det som att jag har just inbillat mig detta och att det är skitdåligt? tar hjälp av shapemeup och äter ca 1600 kcal om dagen, och den säger ju att jag äter för många g fett då "gränsen" är typ 40 g, men å andra sidan äter jag heller inte typ hela 250 g kolisar eller bara 60 g protein heller?

  Kan jag fortsätta med min kvarg eller bör jag ta bort den?
  Nu blev det jättelångt men jag skulle bli så tacksam för svar!!

  SvaraRadera