tisdag 29 maj 2012

Bikini bootcamp dag 5 av 28: Hjärnsläpp, PW, frestelser

Fem dagar in på första veckan - snart har vi gjort en fjärdedel! (Det gäller att vara optimist, hehe ;-) Idag har jag haft hjärnsläpp - glömde träningskläder hemma och glömde matlådan hemma. Det blir en redig PW på lunchen och något förnuftigt inköp i mataffären. Och antingen gör jag detta till min vilodag eller så blir det lite kettelbellande ikväll, vi får se! Träningsvärk har jag i alla fall lite överallt, sweet!


Jag hoppas att ni är kloka och håller er undan frestelser så gott det går. Det är som med otrohet - visst litar man på sin kille men man kanske ändå inte vill att han ska åka på konferens och dela hotellrum med den där heta receptionisten - som ständigt stöter på honom. Samtidigt som ni har en liten svacka där hemma. Och så vänta det fanns bara en säng säger vi. Och det är sjöblöta spritfester varje kväll. Ja ni fattar poängen? Gå inte och svassa vid godishyllorna i matbutiken då du är tokhungrig och har lågt blogsocker, du behöver inte fika för att umgås med din kompis och se på då hon äter kladdkaka, be din älskling att käka dina favoritchips den kvällen du är borta istället för bredvid dig i soffan.Mm morgonmål

16 kommentarer:

 1. Haha, vilken skön liknelse, hela sista stycket :)

  SvaraRadera
 2. På nåt konstigt vis blir jag dock styrkt när andra sitter och käkar kladdkaka.. Då tänker jag att det är synd om dem medans min kropp är glad för den slipper socker och skit. Jag kan naturligtvis bli äckligt sugen emellanåt, men så fort jag botat det med te, vatten (eller sömn) så känner jag stolthet och styrka. Ja, ville mest säga det. Tack för en grym blogg du! Kram!

  SvaraRadera
 3. Helt sjukt bra sätt att likna sötsuget med =)

  SvaraRadera
 4. Hur ska man göra om man redan går på en sport där det ofta är högintensiv träning? Jag går på basket och tränar 5ggr i veckan redan. har du något tips tex om ja ska ändra kosten eller köra på likadant som dig?

  SvaraRadera
 5. Pepp!! Tror at du fixar det Elbe. Skönt att ha dina KBs hemma nu, no excuses!

  En tanke: Jag märker tydligt att suget ökar om jag äter söta grejer (frukt, mjölk tex) istället för kolisar med mindre sötma, tex bönor. Jag vet inte om någon annan kan göra den kopplingen, men det är mitt knep om jag märker ett ökat sug. Välj kohydrater med omsorg.

  SvaraRadera
 6. Sitter nu med knäcke och kokt ägg. Underbart gott. Te och vatten följer mig hela dagen! Dagliga promenaderna är ju bästa hjälpen för att faktiskt hålla fokus.

  Ha det bra (jag började om idag!) pga bortrest fre-sönd!

  Älskar dina inlägg. Du är så grym!

  SvaraRadera
 7. Jag börjar strikt idag, några dagar senare :-) Och min dipp och eventuella frestelser blir just under helgen då... hehe. Men här inne får man motivation och klarar av det!:) tack!

  SvaraRadera
 8. Elbe, du är en sådan fantastisk inspiration :) imorgon lämnar jag min man i österrike och åker hem till sverige och är med på bootcampet for real! Ska bli skönt, och lite tråkigt. Kommer klart undvika frestelserna och inte tänka på min sjöblöta man efter en spritfest!

  Kör hårt! Du är grym!

  SvaraRadera
 9. Ja herregud idag är det verkligen tufft tycker jag, men hur glad blir man inte av din pepp! Lite kållåda på detta så är vi back on track och hjärnan kanske funka igen.... Kram Madde

  SvaraRadera
 10. Hahaha!! Du är så jäkla rolig men har såååå rätt!!

  SvaraRadera
 11. Haha, jomenvisst, liknelsen stämmer jättebra! *skrattar*

  SvaraRadera
 12. Haha kul liknelse! Var är det på bilden förresten? Tycker mig se jordgubbar, bananer, keso och kanel, kan det stämma?

  SvaraRadera
 13. Haha så observant, ja det stämmer :)

  SvaraRadera
 14. Har tips på en god frukost! Mixa kesella med banan och blanda i kanel! sjuuk goott..... sedan brukar jag ha i lite solrosfrön, pumpafrön, klippta mandlar, kokos, gojjibär.. och en grov liten macka med jordnötssmör - eko ofc! Blir rigktigt mätt och hanmnar på ca 400 =D min favvo!

  SvaraRadera