onsdag 16 maj 2012

Shellack

Ni har säkert märkt att jag är en nagellackstjej. Luvluv. Hållbarheten däremot, älskar jag inte lika mycket.

Är sugen på att testa Shellack. You try? You like?

Det ska hålla för tung gymträning, grisig matlagning, kånkande på minst tre väskor samtidigt, intensivt knappande på både tangentbord och mobil samt bad och tungrodd hårtvätt av tvååring som inte vill vara med om denna process...

11 kommentarer:

 1. Har du testat det "naturliga" nagellacket från Suncoat ngn gång?

  SvaraRadera
 2. Inte provat men vill, tror det är grymt (men undrar hur det blir med mina naglar som växer som ogräs, måste ju bli en utväxt, så att säga?)

  SvaraRadera
 3. Essie är också bra, och har...tusen färger!!! looovee!

  SvaraRadera
 4. Was ist Schellack? Är det ett märke eller är det Shellack som i Shellack?
  Kanske ska fråga google först. Jag brukar köra Seche vite överlack. Hårt som berg men luktar som ett helt kemilabb, lätt yrsel tillkommer vid användandet. Inte så bra för naglarna heller tyvärr... Efter att jag började styrketräna hårt så har mina naglar inte varit domsamma, skivar sig i lika många lager som bibeln har sidor. Någon som har bra tips? Verkar som dom har börjat må bättre efter en månad av stratch nail food men långt ifrån återställda.

  /Majsan

  SvaraRadera
 5. Jag gillar Shellack, och andra gelelacksystem skarpt!
  Nu vet jag visserligen inte vart du bor, men vill minnas att det INTE är i Gbg, för annars kunde jag fixat shellack på dig!

  SvaraRadera
 6. Är det samma sak som gellish? Det gick jag på salong och gjorde ett tag. Superbra. Kostar lite mer än vanlig manikyr såklart, men då håller det verkligen som berget. Färgen sitter där det ska, enda anledningen att ta bort det är för att nageln växer och blir synlig. Hade det inte varit för att jag är för lat för att boka tid på salong och göra det så skulle jag ha fortsatt för jag gillar snygga naglar skarpt!

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shellac ær namnet på ett ´lack´från CND. Det ær en fusion mellan lack och gele. Den læggs på som nagellack men måste stelna i en uv lampa.

   Det ær som Sofia skriver samma sak som Gelish, bara ett annat mærke.

   Har varit beroende sedan jag førsta gång provade det før ett år sedan. Har haft gele naglar tidigare, men saknat møjligheten før færg. Jag æææææælskar Shellac! Håller felfritt i 14 dagar.

   Radera
 8. Om du provar så säg till hur det gick för tusan... :) Jag saknar bra lack att träna i. Vem vill inte ha glamour på gymmet liksom?!
  Å du, jag har länkat till dig på min blogg. Hoppas det är okej.
  Om inte så hojta till!

  SvaraRadera
 9. Jag är också en nagellackstjej, och min favorit är Essie! De sitter jätte bra och finns i många färger!

  SvaraRadera
 10. Shellack är samma sak som "färgat gelé" som de använder hos nagelsalongerna, dvs en geléförstärkning med färg i. Jag förstärker mina naglar i naturell/genomskinlig, sen målar jag och då håller lacket i 2 veckor. :-) På så vis behöver man juinte dras med samma färg en hel månad, men slipper ändå att nagellacket flagnar! Gelén ger nagekn en sådan hård och stabil yta att lacket sitter där det sitter. Jag målar naglarna 2-3ggr i månaden och de ser alltid fina ut :-) Ett tips bara!

  SvaraRadera