torsdag 31 maj 2012

Mina händer luktar metall

Nej - jag har inte gett mig själv tillåtelse att träna idag. Jag är helt enkelt inte tillräckligt frisk, det är sanningen. Men däremot har jag passat på att känna lite på mina kettlebells. 8:an är inte så tung så jag har övat lite på tekniken utan att höja pulsen. Gosh vad ovant med tävlingskulor (modellen jag har). Detta med att de alla är lika stora oavsett vikt är verkligen en ny känsla - de är jättelika jue ;-)

2 kommentarer:

 1. Tack!

  Vill bara tacka dig för all inspiration och motivation jag fått. Igår sprang jag VårRuset, klarade att springa hela loppet och på en tid om ca 27 min. Jag var i ett lyckorus hela kvällen eftersom jag inte trodde det skulle vara möjligt. Jag hade för några månader sen aldrig sprungit ett steg i hela mitt liv (förutom gymnastiken i skolan för en herrans massa år sen).
  Nu är jag jättesugen på att fortsätta springa. Får dock vänta några dagar innan nästa pass för jag har tydligen stukat foten. All adrenalin igår gjorde att jag inte märkte något...

  Hur som helst, tack för att du inspirerar och motiverar! Du har en underbar blogg och jag älskar hur du bjuder på dig själv och verkar vara så ärlig.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Men åh, tack fina du! Eller, grattis ska jag kanske säga :) Den tiden hade jag inte kunnat klå tror jag. Vad härligt att höra, nu blev jag glad :-) Kram!!

  SvaraRadera