tisdag 1 maj 2012

Tre favoritmellisar just nu:

  • smoothie baserad på silkestofu (pulverfri proteinpunch för er som vill ha det så!)

  • min midsommarröra (keso, hårdkokt ägg, kaviar, purjolök) på flatbröd/fröknäcke/finncrisp

  • proteinlatte + selleristjälkar med jordnötssmör (amerikansk klassiker - try it!)

17 kommentarer:

  1. mellis nr två låter helt fantastiskt gott..AHM!

    SvaraRadera
  2. Hej. Under sommaren kommer jag pausa mitt gymkort och min träning på gymmet för det kommer krocka med jobb. Jag undrar om du har tips på träning man kan göra utanför gymmet som inte är konditionträning? Tack på förhand :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns många bra pass på Bodyrock.tv, jag gillar att träna på utomhusgym samt i lekparker, där finns det många bra oväntade redskap : )Försök utforma ett träningspass som du följer med övningar som går att göra ute till exempel : )

      Radera
  3. Var köper man silkestofu och vad kostar det? är det en fryst produkt? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Billigast i asiatiska butiker men finns på ICA, märket Blue Dragon där kokosmjölken och sånt står. Nej, den är inte fryst.

      Radera
  4. mm mellis nr 2 med lite räkor.. mums :)

    SvaraRadera
  5. Inte så förtjust i selleri så jag kör med mina äppelbitar till js:et, smaskens!

    SvaraRadera
  6. Jordnötssmör och selleri skrev jag om för ett tag sen, en kompis är stormförtjust i det! Jag tycker egentligen det är äckligt, men på nåt sätt så äckligt att det blir gott. Knäppt va? Som med chevre. Jag tycker det både luktar och smakar precis som get, äckligt, men äter det ändå, med äckelblandad förtjusning. Kaviar däremot, ALDRIG! Aldrig någonsin att det kommer över min läpp! Jag började gråta en gång när min kille kladdade av det på mig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha... jag älskar kaviar men min kille är lika dan som du, han kan lukta sig till det på flera meters avstånd :) Selleri med JS testade jag första gången på en juicebar i USA för några år sen, man fick det som tillbehör till en proteindrink, coolt!

      Radera
  7. Funderar på att börja med proteinpulver, typ så man kan göra latte. Älskar kaffe lattes liksom. Känns bara så omständigt.. Smakar det inte lite väl sött liksom?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo alltså det smakar som en latte man köper på stan, ibland är de ju liksom lite söta (utan socker). Men du kan ju prova ett proteinpulver som har vaniljsmak utan sötningmedel? Tror t.ex märket Hollistic har det.

      Radera
  8. Nya mellisar för mig, sparar och testar!

    SvaraRadera
  9. Vart köper du dina snygga hårband? :) Mejla mig gärna ditt svar :)

    SvaraRadera
  10. Här är min favorit. Kaffe- och kokosbollar
    http://blogg.alltforforaldrar.se/saratilling/2012/04/03/sara-testar-paleo/

    SvaraRadera
  11. Tack för tipsen, smoothie på tofu har jag tänkt att prova snart, men selleri kommer aldrig att hamna på min mat-topplista... :)

    Ägg. I sitt skal, i en liten, väl anpassad burk så att det ska hålla i ryggsäcken. Det är mitt standardmellis just nu. På-språng-mellis.

    SvaraRadera
  12. Gud vad gott allt låter! Hur gör du ettan och trean? Blandade ihop silkestofu med vanlig tofu en gång, gick inte jättebra att steka, det föll ju bara ihop! Haha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Köp blue dragons silkestofu på ica, blanda med frukt du gillar typ : ) Proteinlatten gör jag på varm mjölk + vaniljprotein + kaffepulver!

      Radera