fredag 4 maj 2012

Gimme pain

Mot stan för lunch på B.A.R. med vännen N, han har bidragit till att jag fick det här jobbet så det ska bli kul att tacka honom!

Självklart är träningsväskan packad till efteråt och utöver att mina alltjämt klena axlar ska få sig en omgång är jag sugen på ett intervallpass! Gärna på crosstrainer och jag vill bli gladtrött och röd i fejan efteråt. Ska surfa in på några av de mer intervallvana damernas bloggar för inspiration men om någon sitter på ett fint 20-minutersupplägg, tipsa gärna.

Fredagsträning, gogogo!

10 kommentarer:

  1. Grattis till jobbet! Tjohoo vad roligt och spännande ska det bli att få följa dig i vardagspusslandet :)
    Och du - Converse funkar finfint i mediabranschen :)
    Kram och ha en finfin fredag! Och kör hårt på gymmet!

    SvaraRadera
  2. Sweet! Där åt jag också lunch i dag. Jag tog torsken :)

    SvaraRadera
  3. Ja, jag vill också ha bra upplägg på intervaller på crosstrainer. Har fått en skada i höften som gör att jag inte kan springa. Supertrist, lagom till våren:(

    SvaraRadera
  4. Stege är ju alltid hot stuff. 1 min (30 sek), 2 min (1 min), 3 min (1,5 min), 4 min (2 min), 5 min (2,5 min) och så ner igen. Inget 20-minutersupplägg riktigt men helt underbart.
    Annars är ju 70-20 det mest endorfinhöjande jag vet. Kör dem visserligen bara i löpningen men då brukar jag köra fyra stycken intervaller i fyra omgångar med 2 minuter återhämtningslöpning + 2 minuter med lite högra puls mellan omgångarna.
    ELLER Marit Björgen-intervaller, 4 minuter på 90-95% av max med några minuter aktiv vila emellan. Typ fyra stycken.

    Åh glädje och svett.

    SvaraRadera
  5. Ett Olga-upplägg som jag gillar är 20sek (40) 30 (30) 40 (20) 60 (60) = 5min Passar perfekt på CT och man kör så många rundor man vill/hinner. Garanterat svett och lycka som resultat :-)

    SvaraRadera
  6. Åh, var har du köpt den där snygga genomskinliga väskan med nitar på?

    SvaraRadera
    Svar
    1. På rea hos Nelly för typ en hunka! Det fanns en variant tidigare med guldnitar också.

      Radera
  7. Till nästa intervallpass du kör, tipsar om Tabataintervaller på Crosstrainer el som löpintervaller 3 el 4 st 8*20 sek max o 10 sek vila m ca 3 min mellan varje Tabata- det ÄR tufft!!! :)

    SvaraRadera