fredag 3 februari 2012

Nedslag

Jag har suttit i soffan, smuttat på ett rödvin och knaprat på en bit mörk choklad med havssalt medan jag skrivit lite på min årsplan. För träningen alltså! Mål, drömmar, perioder.

Mr har varvat nattning med potatisskalning och nu när soppan står puttrande och väldoftande på spisen passar jag på att ta en dusch. Städat, tända ljus, ett avsnitt Dexter senare.

Vad gör ni? Vad äter ni? Kram Elbe

8 kommentarer:

  1. Blev laxfiléer och quinoa till middag, stekte upp lite frysta grönsaker (majs, ärtor, broccoli) till det. Mums!! Sen har jag bakat proteinmuffins... och så lite vaniljkaffe till det, TGIF :-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en mysig kväll! Jag ska på bio och se Hamilton! Trevlig helg

    SvaraRadera
  3. Jag försöker piggna till efter förkylning så kvällen är lugn. Middag blev potatis- och palsternackpuré med kyckling och en fetaoströra till, fantastiskt gott!

    SvaraRadera
  4. Middag blev tacos efter tösens önskningar, lite rött vin efter en jobbig vecka och på spåret på tv. Förhoppningsvis nån film senare ikväll :-)

    SvaraRadera
  5. Massor med bus tillsammans med barnen på badhuset, sen blev det skaldjurssoppa med zuccini och en grov smörgås. Nu är d slappis i soffan innan sambon kommer hem från jobbet... ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Har trent (check!), mr. har trent (check!), har spist kyllinggryte med ris og salat (passe nyttig på en fredag), pepsi max og nå litt rødt i glasset. Straks skal de to små prinsessene i seng, og så blir det tv-mys resten av kvelden. TGIF - I love! Fin helg:))
    Siri

    SvaraRadera
  7. Det blev en chiligryta och en smarrig kesoostkaka! (recept finns på bloggen) Ha en fortsatt trevlig kväll!

    SvaraRadera
  8. Tack för tips på proteinbröd i ett tidigare inlägg. Jätte gott
    Och mättande!
    Jag gillar din blogg! och då tränar jag inte på gym el springer längre.
    Heja dig!

    SvaraRadera