onsdag 8 februari 2012

Onsdagsmorgon

Morning! Sitter i soffan med varma tofflor på, ser på nyheterna och dricker varmt vatten med citron. I ugnen står min frukost och det luktar ljuvligt - ni får veta mer sen ; )

Träningsvärk i rumpa, rygg, insida lår... lovely. Idag blir det jobb, fika med en gammal pluggkompis och förhoppningsvis ett träningspass också. Trevlig dag! Kram Elbe

5 kommentarer:

 1. Hur gör du för att hinna allt och faktiskt vara "där" hela tiden. Om jag vet att jag ska träna kl 2 så går jag och väntar på det hela dagen och kan inte riktigt fokusera på allt annat (jobbet framförallt). Hur gör du för att inte bli stressad av det som ska hinnas på en dag? Jag jobbar också hemma och har egen planering så våra situationer påminner lite om varandra.

  SvaraRadera
 2. Visst är det svårt, jag jobbar mycket om kvällarna också för de där åtta timmarna som en arbetsdag faktiskt är känns omöjligt att få in. Jag delar rigoröst in dagen i delpass, nästan så att jag planerar in toalettbesök :) Nu har jag en lista framför mig där det står: 'mail, kontaktärenden 8-9, uppgift 1' 9-10, 'uppgift 2' 10-11, lunch 11, packa väska 11.45, till gym 12, duscha 13.15, åka 13.39, möta vän 14, åka till hämtning 15, handla 15.30 osv. 3 timmar jobb mao idag, tippar på 3 till ikväll. Då jag skriver ned precis allt kan jag släppa det. Kollar även upp trafiken mm eftersom det är långt till dagis :)

  SvaraRadera
 3. Hej Elbe! Hur hittar jag inlägget (du skrev det för rätt längesen tror jag)där det fanns en länk till något som handlade om varför body pump typ inte var en så bra träningsform för att bygga muskler. Jag skulle gärna läsa om det.

  SvaraRadera
 4. http://smaljeansen.blogspot.com/2012/01/det-finns-ingen-dalig-traning-det-finns.html

  Vassego!

  SvaraRadera