torsdag 2 februari 2012

Gårdagens tränings och träningshäng

Igår körde jag och Malin ett härligt pass på SATS vid Medborgarplatsen innan vi drog och käkade råbiff på Urban Deli.

Jag tar ju det lugnt plus kände mig lite snuvig men det blev ändå ett riktigt bra pass. Vi inledde med tre kilometer på löpbandet som uppvärmning och babblade oss igenom den lekande lätt.

Sedan varvade vi frivändningar med sidogång med korsat gummiband, för att öva upp den där inre rumpmuskeln (den ska jag köra då jag börjar springa mer!). Sen lite kettlebellande. Vi provade olika sorters swings, samt något som jag hittat heter clean and jerk. Enhands. Måste verkligen lära mig mer om kettlebells, ni kanske tror att jag vet men jag är i stort sett en rookie : )

Oj vad härligt det var att gå och käka sen!

På eftermiddagen innan tog jag också en fika med Andrea, Sofia och Caroline som alla är träningsbloggande mammor och som jag aldrig träffat förut. Supertrevligt att varva amningssnack med löpningsnack!

2 kommentarer:

  1. Så mysigt med träningshäng :-) Alltid roligt att hänga med likasinnade!!!
    Du får hänga lite mer inne hos mig i mars, då är jag förhoppningsvis kb instruktör med massa bra tips om kb träning. (hoppas bara att mitt onda knä läker tills dess, skulle egentligen gått utb. i helgen :-( )

    SvaraRadera
  2. Åh, den där rumpmuskeln sliter jag också med... Jag SKA vinna och till slut få lite put, även om min rumpa tror tvärtom ;-) låter som du är på väg tillbaka till toppen, härligt!!

    SvaraRadera