tisdag 7 februari 2012

Elbe som mullig - pics!

Oj, detta kommer ni tycka är kul. I och med flytten dök gamla foton upp som jag letat efter tidigare då jag velat visa er min gamla kropp. Jag valde ut de maffigaste och fotade av, nu ska ni få se : )

På de här bilderna är jag 19-22 och väger någonstans mellan 74-78 kilo tror jag (jag är 175 cm lång). Jag tränade i perioder, men var ganska slapp. Åt väldigt mycket och onyttigt! Kolla armarna, inte så muskulösa direkt ; )

Dock ska jag säga att jag valt ut de värsta bilderna och också att jag faktiskt hade rätt bra självförtroende. Jag hade en kille som fick mig att känna mig fin och jag trivdes i min kropp. Eller trivdes, jag hade accepterat den kan man säga - jag tänkte; "ser jag ut så här nu kommer jag vara mullig hela livet". Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig hur jag skulle se ut då jag var tio år äldre ; )


11 kommentarer:

 1. Detta är inte illa menat på något sätt, utan en komplimang. Du ser yngre ut på bilderna idag än dessa bilder tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Tøff du er som legger ut sånne bilder, jeg har kastet vekk alle mine tilsvarende (?) fra en periode på 2-3 år der jeg gikk fra "skinny" til 70 kg (like høg som du) - og så tilbake til 60kg. Huff, lets never go back!!
  Kram fra Siri

  SvaraRadera
 3. Du ger mig hopp!! Jag ser ut ungefär som du gjorde då :) Och det är inte fel, det ÄR fint. Många ser ut så. Men jag vill ned trots att jag hela tiden accepterat att det förmodlingen inte går. Tydligen kan man!! Jag är peppad!

  SvaraRadera
 4. Wow!!! Vilken skillnad!!! Fin på båda såklart men man kan ju se på din kropp nu att du är hälsosammare, hållning, muskler utstrålning!! Bra kämpat!!! :)
  kramar

  SvaraRadera
 5. Det ÄR väldigt kul att se för det är svårt att få ihop bilden av en Elbe som mullig med dagens Elbe, för oss som inte känt dig så länge... Och du är dessutom så fast och slät och fin trots fler år och barnafödande. Du var fin då men du ser yngre, piggare och coolare ut idag om man får säga så. kram!

  SvaraRadera
 6. Inspirerande! Fin då fin nu :) Det är häftigt vad man kan göra med träning och bra kost.

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat! Verkar som du har hittat en ny sundare livsstil!

  SvaraRadera
 8. Härligt Elbe! Du är jättefin nu, förstår att det känns skönt att ha hittat en bra vikt! :)

  SvaraRadera
 9. Mycket inspirerande Elbe!! Du ser mycket piggare och som någon skrev yngre ut idag! Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 10. Shit vilken förändring som skett!! Väldigt bra inspiration!

  SvaraRadera