måndag 27 februari 2012

Army Fitness

Ni vet ju att jag testade på det här med militärträning för några månader sen, och det var absolut en härlig grej - rejäl träning ute i friska luften, passade mig. Snälla Malin från Army Fitness hörde av sig till mig och erbjöd mig att hoppa på en av deras 6-veckorsbootcamp för ett tag sen. Jag tyckte det lät intressant men sen blir det krångligt med tiderna, plus att jag blev sjuk, så det blev ett nej ändå. Men jag tänkte ändå boosta dem lite här för ett trevligt bemötande och dessutom uppmana dem att marknadsföra sig mer - de var faktiskt först med militärträningskonceptet! Just nu kommer jag ut ändå då jag springer men kan visst tänka mig att köra några fler ligga i leran-pass i framtiden ;-)

Bild lånad från Army Fitness Eskilstuna

5 kommentarer:

 1. Åhh jag var på Nordic military training för några månader sen! Jag har nog aldrig pressat mig så hårt! Men det var så kul och man märker att man orkar mer än vad man tror när man har en militär som skriker åt en ;)

  SvaraRadera
 2. Det är något jag vill och kommer att testa :) NMT i Jönköping får det bli!

  SvaraRadera
 3. Det där är på min måste testa lista i år!

  SvaraRadera
 4. Jag körde just en 6-veckors bootcamp med Army Fitness för några år sedan och jag måste säga att det är bland det roligaste jag någonsin har tränat!! Skulle verkligen vilja göra det igen, men just nu fungerar det inte för mig med så många fasta tider då jag vill vara mer flexibel i min träning. Men någon gång så (kanske snart) så ska jag allt träna militärträning igen, så himla skoj.

  SvaraRadera
 5. Jag vill verkligen testa!! En bootcamp kanske vore nåt:)

  SvaraRadera