tisdag 28 februari 2012

Dagens frukost och träning

Två löskokta ägg ihopklämda på hembakt proteinbröd, te. DN. Om några minuter börjar arbetsdagen! Vi dagispendlar ju fortfarande, en timme enkel väg, så de dagar Mr tar kotten dit får jag en suverän start på dagen. 3,5 veckor kvar, sen lämnas liten lämnas 200m bort.

Idag vore bra om jag hann träna på eftermiddagen, ska jobba på! Jag tänkte testköra några styrkeövningar som passar löpare. Två program vore bra tänker jag - ett för gymmet och ett som vi kan köra hemma då tiden är knapp :-)

3 kommentarer:

  1. Kära Elbe!
    Du är så sund i sinnet och i kroppen, fantastiskt!

    Jag lever på cirka 1600 kronor i månaden, vilket gör att det är jätte svårt att leva sunt. Grönsaker behöver man ju köpa nya varje vecka, osv. Det är svårt att få riktiga måltider eftersom jag inte kan äta hur mycket som helst eller när jag vill. Jag har precis börjat löpa efter nybörjarpasset som du tipsade om (tack!!) och då behöver jag äta mer än vad jag är van vid.

    Just nu lever jag i princip på kaffe. Blir jag hungrig tar jag kaffe, kaffe kaffe. Sedan blir det en middag när killen kommer hem tunt 5-6. Annars äter jag ingenting. Det är jätte jobbigt, speciellt nu när jag har börjat med löpning (börjar med styrketräning nästa vecka)

    Har du något tips på hur jag ska handla och VAD jag ska handla? Det måste hålla och vara bra vegetarisk mat.

    Tack fina du, du är fantastisk!

    SvaraRadera
  2. Det är brödet är så gudomligt gott! Tack för tipset :)

    SvaraRadera
  3. Fannie, det låter jobbigt, speciellt om du tränar. När jag har gått igenom fattiga perioder har det blivit jättemycket linser, lök, krossad tomat och ägg. Havregryn till frukost. Och tonfisk (inte veggo men ändå). Potatis också. Men mest gröt och linser alltså.

    SvaraRadera