onsdag 29 februari 2012

Dagens amaaaazing lunch

Rester från gårdagen; flygande jakob! Jordnötterna var slut så det fick bli solrosfrön. Massor av banan och tomat på det. Galet gott!

7 kommentarer:

 1. Hej!  Tack för en grymt inspirerande blogg.

  Älskar dina peppade citat och talande bilder.  Jag tänkte komma igång med träningen lite och har ett par frågor.  Normalt sett, hur bör vi äta fördelat mellan protein kolhydrater och fett?  Om vi vill minska i fett och bygga muskler, bör vi omvandla fördelningen då?  hur mycket protein bör jag äter innan och efter träningen i gram?  Vad är din åsikt om protein bars man köper i typ matbutiker?

  Kan man använda det som en snabb lösning efter träningen om det är så att man inte hinner laga mat förrän kanske 2 -3 efter träning?

  SvaraRadera
 2. Du älskar verkligen banan?! Förekommer ofta i din mat :-) Jag är grymt sugen att hänga på löpningen men nej! Jag har tusen andra fokus just nu och det bästa för mig är att avvakta lite och ta löpningen framåt sommaren. Men man kan berömma sig lite för deg också, att man kan säga nej... ;-) Får heja på alla er andra som kör istället! Bestämt lopp? Vore det inte kul att köra ett ihop? Typ ett litet minibloggevent? Ja, för er som springer alltså. Jag kan organisera ;-)

  SvaraRadera
 3. Alltså flygande jakob är en 80-talsklassiker man inte får glömma bort. Riktigt gott ju, blev riktigt sugen på det nu när jag så att du har ätit det, blir nog till att laga någon dag....

  SvaraRadera
 4. Anonym: Jag tycker det är bra att ligga på minst 40% protein och gärna 30% nyttigt fett eller högre. Jag äter kring 30% kolhydrater men mestadels från bönor, frukt och grönsaker, lite från spannmål

  Protein vid träning ja - jag tar BCAA (aminosyror) innan. Kolla min proteinguide!

  Proteinbars tycker jag sällan har ett bra innehåll men det finns vissa som är helt okej. Kolla att det är massor av protein och lågt sockerinnehåll! Visst kan det funka som backupmellis ibland.

  Bodycomf: Jepp, jag älskar frukt och mat i allmänhet :) Men i flygande jakob är det ju givet, hur kan man inte ;-)

  Sofia: Jepp den är grym! Sött, salt, krispigt, mättande...

  SvaraRadera
 5. FUDGE vad hungrig jag blev nu!!!

  K

  SvaraRadera
 6. Flygande jakob ger rysningar från barndomen. Åt det EN gång hemma hos min pappa och hans fru när jag var typ 7 år och kan fortfarande känna den hemska smaken.. Och jag äter verkligen allting annars. Är född att dieta, kan trycka i mig vilka konstigheter som helst om det är bra för mig. Men varm banan och jordnötter i maten, nej, det går bara inte.

  SvaraRadera
 7. Måste hålla med Annapanna här; äter det mesta, men flygande Jakob går bort! Likaså selleri!

  Skulle så himla gärna haka på löputmaningen, men måste fokusera på att komma tillbaka till normal form efter en väldigt jobbig höst och vinter då jag inte kunnat/orkat/haft tid till att träna normalt. Om två veckor hoppas jag att det mesta är ordnat och då ska jag satsa på mig själv under en tid. Sen kanske jag får ta en egen löputmaning i sommar. Vill så gärna springa Lidingö tjejlopp till hösten. Grymt härlig bana där!
  Men jag kommer heja på er och njutningsspringa lite då och då :-)

  SvaraRadera