tisdag 21 februari 2012

Nike Free


Igår då jag och Malla var på promenad (4,5km på 43 minuter, tiden rusade iväg!) så pratade vi löparskor. Både hon och hennes kille var grymt nöjda med sina Nike Free, hon hade 3.0. Jag behöver definitivt nya skor inför mars och är ute efter något lättare än mina nedslitna Shimano så jag är sugen på dessa. Kanske finns de på rea... Edit: Tack Erika för tipset om dessa, med rabattkod blir de ännu billigare!

11 kommentarer:

 1. Aftonbladets sportshop (via Sportamore) säljer Nike Free 3,0 för 795 kr just nu! http://sportbladet.sportamore.se/produkter/skor/loparskor/#/produkter/skor/loparskor/?brand=nike?utm_source=aftonbladet&utm_medium=link&utm_campaign=ab_ettan_nike_loparskor

  Kanske värt att kolla in? :)
  (Jag har också ett par och är riktigt nöjd!)

  SvaraRadera
 2. Taget! Hittade dessutom en rabattkod som gav mig ytterligare besparingar, yes!

  SvaraRadera
 3. haha jag tänkte precis tipsa om sportamore men erika hann före!

  SvaraRadera
 4. Dem är hur sköna som helst!
  Man kan designa sina egna på nike.com exakt dem färger man vill ha!

  Du kommer älska dem..!

  SvaraRadera
 5. Exakt de skorna ligger på posten och väntar på att hämtas ut! :)
  Gillr jag dem så blir det göteborgsvarvet med dem på fossingarna.

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset! Blev äntligen klar med en beställning. Har gluttat på dessa i veckor nu. Utmärkt pris! =)

  SvaraRadera
 7. Jag hade också tänkt beställa ett par Nike Free, perfekt! Men, är det inte så att Nike brukar ha lite mindre storlekar än andra märken, dvs. att man bör gå upp en halv till en storlek? Hur har ni andra gjort jämfört med Adidas, New Balance etc?

  SvaraRadera
 8. demär grymt bra! bästa löparskorna jag någonsin haft

  SvaraRadera
 9. HANNA; Jag tycker att Nike är mindre i storleken! Jag har haft två par nike skor och haft 39 i båda och i vanliga fall har jag 38 på löparskor :)

  SvaraRadera
 10. Fråb soffan till spåret: Ja, eller hur! Åh vad klurigt det blir nu. Jag springer sällan så en halv storlek kanske räcker för mig eftersom styrketräning inte kräver lika mycket rörligt utrymme... Tack för ännu ett bidrag till mitt övervägande :)

  SvaraRadera
 11. Tack för tipset! Jag klickade oxå hem ett par. Jag hann dock inte läsa kommentarerna om storlekarna så jag har beställ min vanliga löparsko-storlek. :-P Tur att de har fri retur om det skulle behövas ett byte. :)

  SvaraRadera