fredag 24 februari 2012

Torsdag = min fredag

På torsdagseftermiddagarna, då vill jag påbörja helgen. Detta har verkligen varit en perfekt torsdag på många sätt - både kropp och själ har fått sitt!

Jag blev klar med ett stort jobb så jag hämtade kotten tidigt och vi var hemma redan 15. Vi installerade oss i badrummet där kotte liten fick stå naken och hälla vatten fram och tillbaka ur byttor medan jag städade hela badrummet, klippte och målade finger/tånaglar, flätade håret och torrborstade kroppen (ni som undrar hur jag hinner - multitasking som denna is the answer! Då mini badar/leker i badrummen samtalar vi och har det bra samtidigt som jag tvättar/städar/ägnar mig åt pamering ;-). Sen hann vi leka och prata lite mer medan jag röjde i hemmet (som är både lätt- och grundstädat) tända ljus och fixa middag till alla tre för Mr hade sent möte (slutar annars 16.30).

Nystädat, tända ljus och färska blommor är bästa starten på helgen för mig! Sen åt vi - blodpudding (gott och proteinrikt, sockerfria varianten), finmat sparar vi till helgen, snabbt ska det gå så vi hinner njuta och umgås.

Då Mr och kotten lekte och läste sagor inför nattning hoppade jag i badet, vatten och olivolja däri, och masserade ömma muskler samt gjorde OCM (har skrivit lite om det tidigare, sök om ni vill veta mer). Då kotten somnat tog vi tag i några viktiga papper och räkningar innan vi damp ned i soffan, härlig känsla att inleda helgen med att känna sig fräsch och fin, utan måsten på hjärnan och med lugn i sinnet.

ricinolja + babyhanddukar behövs för OCM

Vad saknas? Träning förstås! Men jag tvingade mig själv till en vilodag idag, träningsvärk från igår samt lite heshet. Men imorgon blir det gymmet, mitt på dan så ser fram emot att vara fräsch.

1 kommentar:

  1. Så vill jag också ha min torsdag! Förutom att jag inte har koll på det där ocm:andet. Kanske min knasiga hud skulle behöva... Och blodpudding, sockerfri?! Måste inhandlas, vi älskar blodpudding!! Vill dock gärna ha bacon/kalkonbacon till... Ibland ibland kanske? Iofs smakar stekt smörgåsskinka samma sak, typ.

    SvaraRadera