söndag 26 februari 2012

Dojorna

Tack för all input om skorna, den var guld värd! Ni är så himla bra. Jag bestämde mig för att behålla dem - de sitter ju trots allt precis som ni sa bara tight över foten, inte över tån - och inte trångt.

Snug as a bug in a rug!

Och att springa med dem; tja det är ju inte den där bouncybouncy-känslan men jag gillade närkontakten med marken, kände mig som en massaj på savannen ;-)

1 kommentar:

  1. Hej Elbe!

    Följer typ inga bloggar verken träning eller annat men har fastnat för din så det säger väl något om ditt sätt att skriva :) Tack för all god läsning!

    Till min fråga. Jag är nog ett Elbe exemplar själv. Befinner mig nog ungefär där du var innan formtoppning förra året. Dock tror jag att du haft mer tränngsvana innan. Jag är iaf inte tjock men vill gärna bli sådär snygg som du till sommaren. Har alltid velat nå dit men inte lyckats trots att jag periodvis tränat mkt.

    Jag har lätt för att bygga muskler. På bara några veckor känner jag jätte stor skillnad och det är kul. Gymma är grymt. Dock kände jag sist att jag bara blev större eftersom jag inte tappade fettlagret ovanpå.

    Jag undrar alltså - är det bättre att satsa på cardio, typ löpning och promenader först för att slimma ner innan man tonar (bygger upp).

    Snälla hjälp och om du har andra tips och trix som du kan hänvisa till här på sidan uppskattas det enormt!

    Heja heja Elbe!!!

    Bästa hälsningar,
    Ny :)

    SvaraRadera