måndag 13 februari 2012

New lady, new look!

Vad tycker ni om min nya bloggform? Jag har uppdaterat min header med nya bilder (nya kroppen, nya maten, bara egna bilder och lite beauty också skrivs det ju om här ibland). Bakgrundsmönstret ska kännas lite mer vårfräscht men jag vill behålla orange och cerise som ju förekommer här rätt ofta : ) Mr påpekade dock att det blir lite jobbigt att titta på, vad tycker ni?

13 kommentarer:

 1. Jag gillar det! Känns färgglatt och nytt! Tummen upp!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar't!
  Blir peppad av din blogg, till att testa nya träningsformer (fast jag bor i en småstad med som inte hänger med i utvecklingen..), testa dina spännande recept och bara få vara MIG SJÄLV!
  För du visar mig genom din blogg att det sättet jag levt efter ett tag och vill leva efter är OK, ibland har jag känt mig missanpassad då jag blivit kallad saker som "hälsofreak" och fått gliringar för mitt sätt att leva hälsosamt.
  Keep up the Good work, Lady:)

  SvaraRadera
 3. Fint!
  Vet du om Blogger har kompatibilitetsproblem med Internet Explorer 8? Din blogg öppnas jättefint i Google chrome för mig, men i IE8 ligger bilderna i en liten klump i vänsterhörnet och ser ledsna ut. Spelar ingen roll för mig men tänkte att du kanske ville veta.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det var en himla bra header. It's a keeper!

  SvaraRadera
 5. Funkar alldeles utmärkt! :)

  SvaraRadera
 6. Tummen upp! Snygga bilder också!!

  SvaraRadera
 7. I like it! Men din header blir alltid ihoptryckt när jag kommer in på sidan, spelar väl ingen roll egentligen, men så blir det. Oavsett om jag kör safari hemma eller explorer på jobbet. Om det nu påverkar. Eller jag vet inte...

  SvaraRadera
 8. Fin! Men håller med ovanstående att i internet explorer ligger headern ihoptryck till vänster ;/

  SvaraRadera
 9. Nice!! Its a keep:)
  Siri

  SvaraRadera
 10. Fina bilder! Jag har just undrat när du skulle byta ut dom och visa alla muskler du skaffat!! :-) Gillade det prickiga bättre, men det är nog mest för att jag själv är besatt av just prickigt. Fast då kanske jag kan ändra till det nu?! ;-)

  SvaraRadera