torsdag 23 februari 2012

Svar på tal!

Näää... så brukar man väl skriva om man fått någon taskig kommentar. Och det har jag (nästan?) aldrig fått ;-)

Nepp här kommer ett rejs med feedback på det ni sagt!

Becca, har inte testat Stevia än men om det har samma bismak som aspartam är det ju trist!

Åse
, SuperSHEro, Elgot, Maria, Åsa, Natali och ni andra - kul att vi nu alla har samma snygga Nike Free :-) Jag hämtar ut mina imorgon - beställde storlek 40, hade 38-39 innan graviditeten men har nu större fötter. Hoppas de passar!

Mallan du undrade om min energifördelning och den är på bra dagar 40P/30K/30F, på helger/mindre nogräknade dagar, mindre protte tror jag! Kalorierna ligger nog kring 2500.

Tack Eva, Malin R, Hälsopepp, Sanna, Siri, Katta, Elli och Jasmine för era fina ord om min blogg. Kul också Elli att du gillade bollarna!

Maggan
, lycka till med formen - du ser väldigt mycket ut som jag i 'grundstommen', läskigt likt alltså särskilt knäna/benen tyckte även Mr :-)

Jennifer
som är en benig jäkel och vill gå upp i muskler - du ska vräka i dig ja men inte skit utan äta precis vad du skulle göra även om du inte ville gå upp, fast mer. Och brassa på lite extra med fettet, det nyttiga alltså! Kolla upp på nätet vad du förbrukar dagligen (finns många sidor) och plussa på 500 kalorier minst.

Siri JA - gladtröttheten är definitivt ett paradigmskifte och jag hoppas att fler orkar hålla ut tills den infinner sig :-)

Tack alla för era tips på KB:s och val av vikt. 12 och 16 känns bra, ja!

Anonym som undrade vad jag tyckte om fitnessfighten; är inte så insatt men efter en snabbkoll på deras sida: gillar upplägget! Och det viktigaste sitter ju i huvudet och blir man peppad av tävlingen kan det nog göra hela skillnaden.

Åsa J,
tack för tips om ICA:s salladsbar!

Lotta och Beata, tack för rumpberöm då jag körde väggplankan och Cillas; bra skor behövs, jag körde mina Kameleonter som är platta gymskor med bra grepp, angående benhinnorna har jag inga riktigt bra tips men kanske någon läsare har?

Sofie
, coolt att du gillar smaken på kvarg; jag tycker nog det är lite för strävt men det är ju en vanesak. Och gosh vad smaklökarna kan 'lära' sig gilla saker, det är fantastiskt när man bjuder munnen på ren mat! Och ett bloggevent, tja det vore roligt förstås - kanske till årsjubileet?

Maria
som undrade om måltider kring träning, om du är hemma 18.45 tycker jag definitivt du ska äta mellis på jobbet! Det behöver du ju efter lunchen. Sen träna med den i kroppen, sen sen middag. Käka gröt kanske om ni har micro? Annars kesella + müsli?

Tack alla för ert fina stöd angående mamma.


Linda
du frågade om hur man håller koll på hur långt/snabbt man springer. Det finns massor av appar, vanligast är nog Runkeeper. Om du vill mäta mer exakt, prova en GPS-klocka, exempelvis från Garmin.

365 abs,
jag har inte provat hampaprotein men är nyfiken. Angående att byta mjöl mot bakepro i pasta är jag tveksam, det är ju sällan allt mjöl man byter, det blir nog väldigt svampigt. Men kanske en pasta på bakepro, ägg (eller äggvita bara), fiberhusk och färskost, borde vara en proteinvinnare ;-)

Perneri
, jag blir också ofta sjuk, av dagisbaciller men jag håller med om att bra mat gör skillnad!

Roligt alla ni som vill hänga med på löpningssatsningen, om en vecka kör vi!

Okej, det var två timmar det... nu ska jag sova ;-) KRAM ELBE

2 kommentarer:

  1. Ang benhinnor: Ändra löpsteget, framfotalöpning. barfota, minimialistiska skor osv. Har inte haft en tillstymmelse till benhinneproblem sen jag började springa i fivefingers!

    Det är mitt enda och bästa tips ang det.

    SvaraRadera
  2. Tack Elbe och superSHEro! Ska bli rik och köpa massa nya skor ;-). Kanske det är bra grepp i fivefingers, så jag kan göra väggplanka i dem?

    SvaraRadera