fredag 1 juni 2012

Where the party's at

Jag tänkte bara visa ett par bilder. En på min muskulösa aldrig-annat-än-seniga överkropp. Och en på midjesektionen. För att jag har kanske inte visat bilder på den sistnämnda nyligen, och med alla dessa bilder på förhållandevis tunna armar och ben så kanske ni tror att jag nu under formtoppningen helt kommer försvinna. Men oroa er inte, jag ger er: min mage. This is where the troups are heading. Här hamnar det.

Detta betyder förstås inte att jag inte känner mig fabulous - det gör jag. Spegeln är min kompis! Den finns inte en endaste kroppsdel på mig det är fel på. Men bara så ni vet, ni behöver skicka några hjälpsändningar eller näringskit, I'm good :-)

17 kommentarer:

 1. Men gud vad underbart att se! En normal mage. Ja jag trodde du hade värsta rutmagen nu fattar jag. Fast det har du säkert under iofs :) Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Spegeln är min vän med, fast jag har typ två elbe-magar ovanpå varandra. Så skönt. Tänker ofta på det du skrev om icke-känslan. me like. Så är det!

  SvaraRadera
 3. Gud vad du är bra! På mig hamnar ju det mesta på rumpa och ben och magen är mindre av problemområde, även om den är långt ifrån helt platt.

  SvaraRadera
 4. Du är bara för bra!!!

  SvaraRadera
 5. Underbart att du bjuder på dig själv! Inga rutor i syne här heller :)
  Du, kanske kan vi göra vår lunchpromenad till en kvällspromenad istället? Jag jobbar bara två dagar till och är inbokad på hej-då-luncher med kollegorna båda dagarna.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för att du visar "sanningen". Man blir ju lite lees ibland i tränignsbloggsvärlden, tror du vet vad jag menar.

  Din formtoppningsgrupp på FB har verkligen varit peppande och inspirerande, hade inte räknat med det, var bara en slump att jag hakade på just nu!

  Och en sak till när vi ändå är inne på berömspåret. Fan jag älskar att du kallar din kid för kottelill. Det är så mycket kärlek där bakom!

  SvaraRadera
 7. Du är min idol! :)

  SvaraRadera
 8. Det visar att du har en normal mage för att vara någon som har varit gravid. :)

  SvaraRadera
 9. Åh, du är så jääävla bra!!

  SvaraRadera
 10. Gillar dig ännu mer nu! Din blogg har verkligen blivit en storfavorit! Toppenrecept, inspirerande text och bild och så du förstås som är grym! Lycka till med formtoppningen! Själv har jag just kommit igång med träningen efter andra graviditeten-är alldeles i starten på den långa resan mot toppformen!

  SvaraRadera
 11. Tack för ännu ett inlägg fyllt av insikt och underbarhet, du är så jävla vacker och får kvinnor runt om att fatta att de också är så jävla vackra.

  Elbe for Blog Awards!

  SvaraRadera
 12. Men, precis som jag! Med kläder på tror folk nästan att jag är anorektisk. Vad de inte vet är att, även om jag har en liten siluett, det sitter en fett-filt över mina fina magrutor...

  SvaraRadera
 13. Fan va bra inlägg. heja! jag känner mig inte lika ensam med mina vältränade armar o ben med mjukare magregion! <3

  SvaraRadera
 14. Haha jag har exakt samma "problem". Allt fett vill slå läger likt ett bildäck runt navelpartiet ;)

  SvaraRadera