lördag 23 juni 2012

Dagens frunch + macapulver

Det var länge sen jag skrev om (och åt) frukost :-) Men idag har jag sovit ut och trots att det närmar sig lunchtid var det frukostmat jag var sugen på! Kvarg + mjölk, pumpafrön, torkade tranbär, mandlar, kokos. Finncrisp med bregott, ägg och kaviar. Te.

Klickade hem raworganicecoveganalltmankantänkasig-macapulver för några veckor sen från USA. Båtfrakt (både miljö- och plånboksvänligt) så den kom först i förrgår.

Det är ett mineral- och näringsrikt koncentrat från macaroten som växer i sydamerika. Gott om aminosyror också och sägs, förutom att vara uppiggande och hälsofrämjande funka lite som en afrodisiak ;-)

Spännande - ska prova att blanda i en smoothie. Gott med kakao ska det också visst vara och jag hoppas att smaken är okej. För det luktar verkligen sk*t haha...

7 kommentarer:

 1. Skulle vara spännande med en smak & effektrecension framöver så man vet om det är värt att beställa hem :)

  SvaraRadera
 2. avstå bara att blanda med fruktjuice, utan ska helst blandas med nöt/havre eller ris mjölk för bästa smak:) lycka till, kan bli en riktig energikick.

  SvaraRadera
 3. eller kan man beställa det fran tyska amazon, snällare mot miljön och planboken!

  SvaraRadera
 4. Anna: Tyvärr fel. Jag köpte många saker, bland annat sådant som bara finns att köpa i USA, macapulvret fick då pga bra pris följa med :-)

  SvaraRadera
 5. Hej, sÅg att du gjort shellac på Aksara, höll det bra?

  SvaraRadera
 6. Det höll totalt 2,5v men efter 1,5 fick jag ngn liten avskavd bit på topparna men klippte då ned naglarna. Är nöjd dock kunde lacket börjat längre ned på vissa naglar tycker jag annars inga klagomål. bra pris, noggrann tjej.

  SvaraRadera
 7. Macan är ju tyvärr inte supergod. Jag blandade ner det i min morgongröt tillsammans med kanel och det blev gott. Gjorde även chokladbollar med frukt, nötter, kakao och maca. En hit!

  SvaraRadera