tisdag 19 juni 2012

Tävlingsberättelser ♥♥♥♥

Nä, jag gillar inte som ni vet att tävla. Jo om jag vinner förstås men annars tycker jag det är ytterst läskigt. Som tur finns det andra som gör det och det tycker jag är bra, inte minst för att jag då regelbundet får läsa en storfavorit hos mig om vi talar blogginläggskategorier: tävlingsberättelsen.

Jag kan inget om cyklar och tycker det verkar fruktansvärt svårt att springa 53 kilometer men ändå satt jag igår och slukade Vilmas berättelse om Vätternrundan 2012 samt Saras inlägg om då hon sprang Tjejmarathon.

Dels tror jag att jag lockas av detta driv som ju är samma som jag känner då jag tränar om än i annan form och dels tycker jag det är grymt underhållande med en rolig story som dessa tävlingsberättelser ofta är; många skojiga detaljer och så en garanterat happy ending.

You like?

3 kommentarer:

 1. Jag läste Vilmas inlägg om Vätternrundan igår och ja, jag gillar att läsa sådant. Det är grymt peppande för en annan att läsa om deras bravader! Och visst skapas en liten tanke om att jag också kan. Jag har en hemlig önskan om att någon gång genomföra en svensk klassiker, jag tycker det är så häftigt! Annars är vasaloppet något jag verkligen vill åka, oavsett om det skulle ingå i en klassiker eller inte.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också att läsa tävlingsberättelser men har aldrig velat tävla i någonting förut,men- men det kan vända det där... nu tränar jag för att tävla och visst är det läskigt men samtidigt en utmaning och utmaningar gillar vi, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Kul att ni gillade mitt inlägg! Tävlingsberättelser tenderar ju att bli ganska långa - man hinner ju uppleva en hel del på tio timmar ;)
  Lina: Så klart ska du göra en Svensk klassiker! Jag gick från att "gå-på-friskisjympa-tre-gånger-i-veckan" till att göra klassikern på relativt kort tid - det går bara man vill och jag tycker inte att man ska vara rädd för att försöka! :)

  SvaraRadera