onsdag 27 juni 2012

fet lunch och fet kaffedejt
Jag blev sugen på en fet lunch efter allt prat om LCHF i och med den där studien (som ja, utöver att inte handla om HF, visade sig inte heller handla om LC...) och slog till på denna matlåda från ICA. Kyckling, avokado, ägg, bacon, sallad och någon dressing som också kändes low carb - garanterat gjord för LCHF:arna, sådana såg man aldrig i matdisken för tio år sen, då hade de garanterat smugit ned lite fullkornspasta eller kanske couscous som var hett bland hälsotokarna på den tiden ;-) Määääätt.

Kaffe på maten intogs i sällskap med den här tjejen. Jag vet - jag bara bloggdejtar hela tiden nu men det faller sig så av en slump! Och vet ni, i augusti ska jag träffa den här damen också ;-)

Tur att jag inte hade mat i munnen för vi bara babblade och babblade! Jag drack en espresso och Helena åt en Big Mac med cola och extra stor pommes frites, en semla, två delicatobollar och en påse Dumle.

Nej jag bara skojar.

En påse Polly var det, inte Dumle.

Nej, jag skojar igen. Hon drack en Vitamin Water :-)

5 kommentarer:

 1. Hej,

  ibland när jag läser din blogg så trollar orden och byter plats med varandra, väldigt jobbigt och svårt att läsa... Är det någon anna som märkt detta? Kan det bero på att jag läser den via bloglovin?

  SvaraRadera
 2. Men när ska vi bloggdejta dåå? :))

  SvaraRadera
 3. Och efteråt gick jag och lunchade. En Vesuvio och Cola. Hahaha... ;-)

  SvaraRadera
 4. Haha, älska sista stycket!
  Och hörru... jag väntar på vår dejt jag med ;) spontan (!) imorgon är jag plötsligt ledig så kommer hänga i stan hela dagen utan planer.. så ja, let me know om du vill dejta en mini-bloggare också :D

  SvaraRadera
 5. Ser fram emot vår lilla dejt... hård träning ;)
  Kramen!

  SvaraRadera