lördag 9 juni 2012

Bikini bootcamp dag 16 av 28: Rester, fester och smågodis

Jodå hörni jag åt ingen tårta igår. Men det gick lite snett ändå - jag åt smågodis. Vet nu precis hur det hängde ihop; paj serverades, gott om sallad till och pajen var fylld med bra grejer; äggstanning, oliver, broccoli och tomater. Dock är jag så van vid att göra egen, nyttig botten så jag tänkte inte att denna nog innehöll helt andra saker. Åt en hel del av den också och min kropp fick nog en liten chock av detta vita mjöl rakt in i blodet och jag fick direkt ett vansinnigt sockersug - därav smågodis! Jag fick nog i mig 10-15 bitar men sen blev jag lite illamående. Och om man ser det energimässigt så hade jag ju bara ätit två måltider innan (lax + paj) så utrymme fanns. Och det var ju chokladdags så som varje fredag så strunt samma. Verkligen, Elbe.

Men måste nog jobba på det där att inte bli sur på mig själv då sånt händer! Och det viktigaste, det har jag koll på, inte använda det som en ursäkt att balla ut idag. Jag är on track! Ska på barnkalas och sen släktfika - tänker grunda med en rejäl smaskfrukost med extra allt nu :-)

Och just ja, bilden. Middag i förrgår, rester. Ville bara tala om hur mycket jag älskar dessa plocktallrikar...

3 kommentarer:

  1. Tror det viktigaste är att man måste se till helheten. Vem är man? Det spelar ingen roll om man äter godis då och då ifall man i övrigt vårdar sig själv och sin kropp! Vilket du gör. :)

    SvaraRadera
  2. .. sen så är det så himla mycket lättare att falla för frestelsen när man formtoppar eftersom man ligger på underskott.. så då måste man vara extra förlåtande mot sig själv. ;)

    SvaraRadera
  3. onödigt att bli arg på sig själv över några godisbitar.. Dom var säkert goda och du åt ju några stycken.. du åt inte för mkt! :)

    SvaraRadera