måndag 25 juni 2012

Mysmåndag och träningstankar

Ösregn här i Stockholm idag men vad gör det då man sitter på kontor? Gummistövlar och paraply och nu har jag tinat. Hett hallonte håller mig varm - periodisk fasta is still on. I helgen åt jag dock några fler mål och tänkte inte så mycket på tiderna men så här under arbetsveckan älskar jag att hålla rutiner.


Nu har jag inte tränat på över en vecka dels som en liten paus för att skaka om kroppen efter formtoppningen och dels som ett led i att försöka att inte bli sjuk så ofta och bli frisk fortare (var ju förkyld i förra veckan för hundrande gången).


Jag tänkte mjukstarta med inte allt för många och hårda pass; löpning till jobbet imorgon bitti om vädret tillåter och förhoppningsvis ett pass bikramyoga någon dag. Idag kör kollegorna sin vanliga cirkelträning och jag tror jag ska hänga på. Om inte annat för att planka, jag ligger efter i utmaningen men jag tar det med ro - fler plankor än vanligt har blivit gjorda och det är ett syfte så gott som något ;-)


Hoppas ni får en skön vecka! Kram Elbe
5 kommentarer:

 1. En bra sthlms-vecka önskar jag! Alla har Hunter här, har jag sett. Inte jag. Men så är jag inte stockholmare heller :-). Dock glad att både stövlar och regnjacka packades ner, de kom till pass idag när jag drog hela familjen till Junibacken. Där var vi ensamma. NOT! Bättrevädersnart.se

  SvaraRadera
 2. Hej!! Hur gör du när du Springer till jobbet? Duschar du när du kommer fram eller? Måste du inte lämna kotten din tidigare på dagis om du bestämt dig för att springa?
  Jag vill oxå börja transportlöpa till/från jobbet, men får det inte att gå ihop....

  SvaraRadera
 3. Jag tar med mig kläder i löparryggsäcken, handduk och duschgrejer och inneskor har jag på jobbet. Där även dusch finns. Men du skulle kunna duscha på ett gym i närheten om ni inte har dusch. Jag springer inte de dagar jag lämnar kotten. Vilket bara är 1-2 efs Mr lämnar samt att vi turas om med en annan familj :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tar med mig kläder i löparryggsäcken, handduk och duschgrejer och inneskor har jag på jobbet. Där även dusch finns. Men du skulle kunna duscha på ett gym i närheten om ni inte har dusch. Jag springer inte de dagar jag lämnar kotten. Vilket bara är 1-2 efs Mr lämnar samt att vi turas om med en annan familj :-)

  SvaraRadera
 5. Så klart. Ska anmäla mig ikväll banne mig! Lova att du också gör det. Lova!

  SvaraRadera