söndag 3 juni 2012

Dagens och gårdagens träning

Igår körde jag det här passet från myomytv. Jag visste inte riktigt var jag skulle börja någonstans så jag tog det som låg överst. Dock var det baserat på att man tidvis skulle ha två KB:s (av samma vikt) men jag körde bara med åttan och tolvan och bytte emellan dem, funkade finfint. Rätt svettigt men på vissa övningar hade jag kunnat kört tyngre.

Idag körde jag själv lite på måfå, pressar, swings, rodd, lite plankisar. Gick bra men;

jag måste verkligen bli bättre på att pressa mig själv i min ensamhet då ingen ser :)

Brun? I wish (-hudcancer dårå). Det blir så då man fotar i motljus : )

6 kommentarer:

 1. ja jag håller med dig, kan vara svårt att pressa sig själv ensam! Men om man tänker att man tränar för sig själv och ingen annan, så blir det lättare att pressa lite till tycker jag ;)

  SvaraRadera
 2. Snygga shorts! Vilket märke?

  SvaraRadera
 3. Hej Där!!
  Följer din blogg slaviskt,och är i smyg o anonymt med i bikini bootcamp:) Jag kör bara hemmaträning, men tycker att det går hyfsat. Har en fråga som du kanske kan hjälpa mig med: Jag är väldigt liten o nätt o vill absolut inte gå ner i vikt utan hellre lägga på mig lite muskler;) Äter 3 huvudmåltider o sen oftast 2 mellisar,äter bra. Funderar nu på nåt proteinpulver, vad rekommenderar du?? Tackar för att du varje dag gör mig glad o peppad på att träna!! Mvh Petra

  SvaraRadera
 4. Kaffe: Bra tips!

  Kajsa: Visst är de! Märket är MXDC, finns på sportkost.se, även i orange.

  Petra: Kul att du är med! :) Om du vill bygga muskler, har du läst om min styrketräningssatsning i höstas? Jag har skrivit om hur jag tränade och åt då. Man måste äta sjukt mycket! Kolla under etiketten fokusperiod: styrka, resultatbilder och så. Proteinpulver tja smaken är som baken.. men för att bygga muskler rekommenderar jag aminosyror! mina heter BCAA Explode.

  SvaraRadera
 5. Tack för snabbt svar:) då ska jag lusläsa dina tidigare inlägg:) Petra

  SvaraRadera
 6. Snygga shorts!! Fint med starka färger!

  SvaraRadera