fredag 15 juni 2012

Bikini bootcamp dag 22 av 28: Muffinsrecept, flygresa, slutspurt

Jag har uppdaterat bilden nedan med recept på mina muffins. Luvluv!

Ikväll flyger vi ned till Skåne som sagt och det ska bli jättekul. Jag tror det blir en del god mat och jag kommer äta och plocka och försöka få i mig sånt som både kropp och själ mår bra av. Angående hotellfrukosten som jag skrev om tidigare - anledningen att jag övervägde att skippa den var att de gånger jag ätit på morgonen sen jag börjat med periodisk fasta har jag fått ont i magen efteråt... och det vill jag inte ha en sådan aktivitetsfylld dag, så jag får se. Kanske blir att jag äter på grund av det sociala i det - det behöver ju inte bli några mängder och jag oroar mig inte för energiintaget, bara för att magen ska protestera.

Nu är det slutspurt på formtoppningen - en vecka kvar - och jag erkänner att jag, precis som förra gången faktiskt, är dålig på att öka takten mot målet, jag slår snarare av på den bekväm som jag är. Spurtar ni in i mål? Hur kommer ni leva efteråt?

10 kommentarer:

 1. Ingen spurt, tvärtom funderar på att fortsätta 2 veckor till. Lugnt och skönt. Är så nöjd att jag köpte 16 kg kb, hade jag aldrig gjort om det inte var strikt period. Överlag nöjd med resultat, känns lätt, just därför vill jag fortsätta lite till.Inte varit jättestrikt, men striktare mot en "normal" period.

  SvaraRadera
 2. Jag har varit sjuk över halva tiden, så jag har inte kunnat träna som jag velat. Nåt löppass blev det, när jag "trodde" jag var frisk, men det slog ju tillbaka ännu värre då.. Men nu efter en viloperiod är jag igång igen. Typiskt bara att det bara är en vecka kvar. Men jag ska köra på hårt de sista dagarna och förhoppningsvis kanske det blir liiite resultat i slutändan ändå. Kosten har ju iaf gått bra!. (förutom en ätarhelg när jag var som mest sjuk)

  Vad jag äter i vanliga fall och vad jag ätit nu är det inte så stor skillnad på. Förutom att jag brukar äta kolhydrater till lunch. Och kanske lite glass då och då så är det ungefär samma. =) Att träna minst 5 pass i vecka kommer jag fortsätta med, om barn och jobb tillåter förstås ;) Kalorierna kommer jag öka från 1300 nu, till runt 2000 sen, för att orka med alla löppass. Och förhoppningsvis kunna få lite muskler.

  SvaraRadera
 3. Jag ökar lite nu mot slutet. Lite tyngre ben- och rumpass för att få lite extra resultat mot bikini perioden. Jag kör som vanligt med maten, har inte minskat så mkt i intag då jag kör mkt styrka samt löpning. Kommer fortsätta i sommar men köra mer utomhusträning isf gym. Tack för bloggen som ger inspiration och motivation!!!

  SvaraRadera
 4. Jag hade satt mitt mål lite för lågt och uppnådde det redan vid halvtidsmätningen, men skulle nog ha spurtat i annat fall! Som det blev nu så avslutade jag formtoppningen och äter nu som jag brukar (normalnyttigt?) och bygger muskelmassa :D

  Hoppas ni får kul och att du slipper magontet!

  SvaraRadera
 5. Men ååå föll på målsnöret !!
  Jag har prövat denna periodiska fastan
  Och jag kan säga att för mig har det inte gått
  Så bra utan jag har vaknat på nätterna
  Hungrig och sugen , har försökt bara att dricka
  Vatten eller frukt ibland lite kex , men inatt
  Så föll blicken på choklad bullarna du vet såna
  Som finns som vanilj el kanel ( klipp)
  Ja rätt som det var så va påsen Tom,
  Jag gi k direkt till kylskåpet och åt upp en
  Dubbeljapp och en halvliter mjölk !!!!!
  Jösses säger jag bara och fort gick det ,
  Men som jag njöt :)))) somnade gott sen
  Men i morse ... Nä inte lika nöjd ...
  Så nu är det jag som äter frukost istället så
  Får vi se om mitt nattasug lugnar sig !
  Cyber kram till dig och ha det så mysigt
  I helgen !!!!
  Jess

  SvaraRadera
 6. Men då ,menar inte Jesus , utan jess
  Denna iPhone så snabb i bland ...

  SvaraRadera
 7. Jess: Nä det verkar inte vara din grej - kör på frukost istället! Det lät gott i alla fall och säkert gör kroppen något bra av energin. Jag skulle aldrig kunna ha sådana bullar och japp hemma dessvärre :)

  SvaraRadera
 8. Jag tänker köra dagarna ut ganska hårt. Kör tre fria mål i veckan, så brukar funka ganska bra att "använda" dem när det behövs. Varit supertaggad hela vägen, men hade gått upp en del på vågen vid senaste mätningen. Nu hoppas jag på att det var PMS....

  I sommar kör jag löpsatsning, med samma upplägg som du - milen under 50. Maten tänker jag fortsatt strikt kring 1500 kcal, men med de tre fria.

  Tack för pepp o inspiration, Elbe!!

  SvaraRadera
 9. Sant att man inte borde ha gotte hemma ,men du vet ,4 barn och skolavslutning på det ,ja det går då inte för sig att inte ha bla bullar hemma :)
  sen chokladen ,mannens och det brukar inte vara något problem,står nästan alltid ngt sådant i kylen ,så då förstår jag ju verkligen att jag behöver min frukost bla ,mat ( nyttig sådan :)
  Har du inte kännt av ngt sånt här under din p fasta ? eller ngn annan?
  Men som sagt gott var det och sprang milen Fort idag :)
  så inte så besviken på mig själv längre utan eg bara kul att se hur kroppen reagerar !
  krams jess

  SvaraRadera
 10. Haj! Eftersom jag är i kalifornien just nu så har jag inte hunnit läsa din blogg, som jag alltid gör annars, har bara läst ner några inlägg till den här och känner för att kommentera lite även om jag inte hängt med.. KUL tycker jag att du fastnat så för periodisk fasta, även om det kan vara på ont för att du får ont i magen om du prövar lite frukost.. men det känns som socker för mig nu, sen man slutade med det så tar det mycket hårdare på en och ens mage när man "fuskar".. behöver inte vara något dåligt. :)

  SvaraRadera