måndag 4 juni 2012

Bikini bootcamp dag 11 av 28: Mer än bara måndag

Ojoj, vi formtoppare har ju klarat mer än en tredjedel nu, härligt! För mig går det rätt bra med några undantag - sjukdomen orsakade sannerligen en dipp i humöret och jag märker inte alls lika stora resultat då jag inte kan kombinera bra kost med träning.

Jag känner mycket energi om dagarna trots längre energiintag - det gäller bara att tima maten djävulskt noga och alltid ha en plan B i bakfickan. Vilket jag måste ha idag eftersom jag glömde matlådan IGEN suck : )

Hoppas det går bra för er alla, oavsett mål. För ni har väl mål, mätbara mål? Allting går att omformulera i något mätbart! Om det är tuffa tider, gå in på Facebook-sidan vettja och få lite stöd.

Sitter på jobbet och slurpar i mig det sista av en enorm och mättande smoothie (en sån där nötig en). Hittills har det bara blivit grönt te så jag ser fram emot dagens första kopp kaffe!

Ha en fin start på veckan P&K Elbe

2 kommentarer:

  1. Bättre sent än aldrig.... Hoppar på formtoppningen idag! Håller då alltså på lite längre.
    Det började så fel som det kan med att mitt passerkort till gymmet hade avmagnetiserats och jag kom inte in! Receptionen öppnar fyra i em! Arg som hundra svärande bin gick jag och körde storhandling bra mat istället. Träning i em. Nu är jag taggad!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Idag märkte jag att jag kom in mina "smaljeans". Så jäkla roligt! Har inget konkret mål med min träning föruom att smalna av lite + bygga muskler. Bli jävligt fit helt enkelt :D Kul med ett litet delmål på vägen! yey!

    http://jjosefinepersson.wordpress.com/2012/06/04/smaljeansen/

    SvaraRadera