torsdag 21 juni 2012

Post-bootcamp bikini: Topshops storlekar

Vad kan en flicka roa sig med då hon brukar träna på lunchen och inte ska träna? Shopping förstås.

Jag tänkte jag kanske skulle ta och köpa mig en ny bikini - nu när formtoppningen är över. Och hittade en perfekt på Topshop på lunchen, lysande rosa med fina detaljer (det där med att vara diskret har jag lagt ned för länge sen). Dock var överdelen för liten och när jag skulle ta en större så var den alldeles fläckig, och de var slut överallt i Stockholm... så det blev bara trosorna. Och så tänkte jag klicka hem den från deras hemsida istället - men vet inte i vilken storlek. Det stod 40 i BH:n och på hemsidan står det bara brittiska storlekar. De har en size guide och där står det att 40 = 14... stämmer det verkligen? Måste kanske ringa butiken, avskyr otrevliga överraskningar : )

Edit: Ringde dem. 40 är 12 sa de.... hoppas de har rätt!

2 kommentarer:

  1. Lustigt, jag gick just en sväng på stan och bestämde mig för att unna mig nåt nu när jag tränat i nästan 3 veckor (jag kör en egen formtopp). Kläder kändes jobbigt, prova och greja, nä!

    Men, nagellack, min svaghet i vardagen! Finns i mängder, bra pris, lätt att handla! Perfekt att ha som unna-sig-grej! :-)

    Och där är vi lika - diskret är inget för mig!

    SvaraRadera
  2. Bor i London och ibland är 12=38 ibland är 12=40.. och ibland är, som du skrev, 14=40. Det är suuuperlustigt

    SvaraRadera