lördag 2 juni 2012

Bikini bootcamp dag 9 av 28: Acne, Karin och Marianne

Efter en skön sovmorgon (till 9 tycker vi småbarnsföräldrar räcker, hoho..) hoppar jag på cykeln (min nya fast begagnade Monark Karin) och ger mig iväg till Acnes sample sale. Ösregn men en varm kaffe väntar i väskan tillsammans med vatten och ett nödäpple. Nu ska jag trängas med Stockholms (andra...?) fashionistor och se om det finns någonting jag överhuvudtaget kan ha (allt lär väl vara i 36?)

I eftermiddag blir det en dejt med ett kettlebellpass från myomytv. Pepp! Jag är frisk, glad, kosten funkar tokbra nu och energin är på topp, wihoo!

6 kommentarer:

 1. Så herlig å høre at du er frisk igjen. Jeg ble syk samtidig som deg, med halsvondt og det som hører til, men jeg er fremdeles ikke helt frisk, så jeg tør ikke helt å trene helt enda. Forhåpentligvis er jeg klar igjen i morgen. Det er typisk, når man har planlagt en superuke med løping og styrke, så kommer forkjølelsen snikenede. Det er første gang jeg kommenterer her, ville bare si at bloggen din er utrolig bra og inspirerende! Keep it up og ha en fin dag!

  Linn

  SvaraRadera
 2. Åh vad avis jag blev nu, hade jag inte varit bosatt 6 timmar med tåg från Sthlm så hade jag kommit som ett skott, älskar acne;) hoppas du hittar dig något riktigt fint:)

  SvaraRadera
 3. Sovmorgon till NIO? You lucky cow... Jag är lycklig om jag får sova till sex... ;D

  SvaraRadera
 4. Alltså.. jag sov, inte barnet! :)

  SvaraRadera
 5. Liten sov till ÅTTA idag. Jag trodde hon var död. Från sju låg jag och var övertygad om att hon var död men vågade inte gå och titta. Hon lever. Och jag är trött. Man blir trött av att oroa sig för sina barn ;-)

  Posta vilken workout det blir sen! Jag har kört ben på gymmet. Stackars stackars vader...

  SvaraRadera
 6. AH, ok. Fattar. Sâdana barn som sover till nio finns inte, eller hur?

  SvaraRadera