tisdag 5 juni 2012

Tips på tips

Jag var precis i tagen med att skriva ett tipsinlägg men Naturligt Snygg hann före mig på samma tema. Läs det här om ett ställe där jag ofta hänger; käkar på Blueberry och handlar i bästa hälsokosten enligt mig!

Kanske kan vara något för dig AnnaPanna som bad om Stockholmstips. Angående gym som du också frågade om så skulle jag säga att SATS Spårvagnshallarna är kedjans coolaste (och har en grym smoothiebar i entrén) medan SATS Zenit också är fräscht med bra utrustning (om vi talar i innerstan, för det är väl där du kommer vara!). Stadium på Drottninggatan är tokstort och fräscht och har det mesta i träningsväg.

Kanske ni andra Stockholmare har tips på härliga gym i stan och shoppingmåsten på temat träning/hälsa?

7 kommentarer:

 1. Kanske några göteborgare har tips med? *nickar uppfordrande*

  För visst måste det finnas såna där guldkorn och smultronställen även söderöver?

  Jag skulle älska att få botanisera på såna där fina ställen (om än de är lite dyrare)! I nuläget så är det mest nätshopping som gäller för att komma åt det jag vill ha. Och det är ju inte samma sak som att vandra i en mysig liten butik och lukta på teer och klämma på balsamflaskor..

  SvaraRadera
 2. Tack! Har bokmärkt sidan! (Inte för att pub är speciellt svårt att komma ihåg, men det fanns lite fler tips bland kommentarerna). Hoppas på fler tips här, trots att jag är född och uppvuxen i stockholm (nåväl, nacka/värmdö då) så har jag usel koll. ;(

  SvaraRadera
 3. Jeg flytter til Stockholm for første gang i august i år og tar også gjerne i tips. Spesielt angående hvilket gym man bør velge og fine promenad-/løpeturer. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar sportavdelningen på Åhléns city! Den ligger lite gömd allra högst upp i huset... Känns som att man kanske åkt fel när man åker upp rulltrappa efter rulltrappa, men det är rätt. Det ligger lite hemligt där högst upp :)

  SvaraRadera
 5. Ha ha! Efter träningen i morse skulle jag möta upp min mor som kom till centralen och föreslog faktiskt just blueberry men hon tyckte det var för långt (vi skulle t gamla stan sen). Så jag har lite koll trots allt verkar det som ;) Träningen fixade jag gratis på world class slussen. Helt ok mycket mycket litet gym men det var typ öde så jag kunde köra både rodd, crosstrainer och lite funktionella övningar utan att trängas. Hade gjort en liten lista över gym centralt, men eftersom jag fick en gratis på world class var valet lätt. Kanske spårvagnshallarna imorgon. Men varför är det så dyrt att köpa enstaka träningar??

  SvaraRadera
 6. Friskis & svettis Lindhagen (Thorhildsplan) är fräscht och dessutom gott om utrymme för det mesta!

  SvaraRadera
 7. Blueberry är fantastiskt! Måste nog ta mig en sväng förbi där imorrn helt enkelt :)

  SvaraRadera